DV2019 bekleme odası
-
@aslanecon, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası
@crazycells AIS e kaydolurken esimin yeni soyadiyla mi kaydolmasi gerekiyor yoksa eski, ds-260 taki soyadiyla mi. Daha once F2 vizesi almak icin olusturdugu ais hesabinda soyadi evlendikten sonraki soyadi olarak gorunuyor su an. Ne yapmamiz gerek?
En guncel ve en resmi isimleri kullanmanizi tavsiye ederim.
-
@crazycells Tamam, tesekkur ederim.
-
@crazycells emaila cevap geldi esinizin bilgilerini verin ekleyelim dediler. Ancak soyle bisey oldu siz demeden once baska bir email daha atmistim ancak baska bir formu doldurarak atmistim ona 10 gun sonra falan donduler onda da esinizin dosyasini actik bilgileri guncelleyebilirsiniz demisler. Simdi iki sorum var
1-bu iki ayri cevap bi karisikliga neden olur mu?
2-Ben formu actim ve guncelledim ancak beni eklemek icin ADD APPLICANT butonu gorunmuyor. Bunun icin once esimin dosyasini submit etmem mi gerekir yoksa emaille konsolosluga haber mi vermem gerekir?Tesekkurler
-
@crazycells nasıl açtırıyoruz bilgi verebilirmisini?
-
@crazycells emaila cevap geldi esinizin bilgilerini verin ekleyelim dediler. Ancak soyle bisey oldu siz demeden once baska bir email daha atmistim ancak baska bir formu doldurarak atmistim ona 10 gun sonra falan donduler onda da esinizin dosyasini actik bilgileri guncelleyebilirsiniz demisler. Simdi iki sorum var
1-bu iki ayri cevap bi karisikliga neden olur mu?
2-Ben formu actim ve guncelledim ancak beni eklemek icin ADD APPLICANT butonu gorunmuyor. Bunun icin once esimin dosyasini submit etmem mi gerekir yoksa emaille konsolosluga haber mi vermem gerekir?Tesekkurler
CEAC'a girin, eger DS-260 formunuz acilmissa kendiniz eklemeyi deneyin. Eger eklenmiyorsa, evlilik cuzdaninin bilgi iceren kismini konsolosluga email ile gonderin ki size de bir form olustursunlar. Siz de bu sirada acik olan formdaki bilgileri guncellersiniz.
-
@Ozan-Kaya, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası
@crazycells nasıl açtırıyoruz bilgi verebilirmisini?
DS-260 formunu actirmaniz mi gerekiyor?
-
@crazycells Tamamdir dediginiz gibi evlilik cuzdanimizi ve pasaportumu gonderdim. Tesekkurler
-
Arkadaşlar merhaba. DV2020 tahlilisi olarak yüksek rakamlarda olduğum için bir takım incelemeler ihtimallerimi analiz ediyorum. Takdir ederseniz ki bu konuda çok bilgim yok. DV2019 ile kıyasen kapanan ID sırası ve aşağıdaki linkte verdiğim E bendi için Türkiye'ye ayrılan değer neyi ifade ediyor?
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2019/visa-bulletin-for-august-2019.html -
-
@crazycells yanlıs anlaşılmadan dolayı formda eşimin daha önce amerika vize redini no olarak yaptık ancak eşim ıkı defa basvurmustu maddi durumda dolayı vize vermemişlerdi.Nasıl yol ızlemeliyim sizce
-
@Ozan-Kaya, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası
@crazycells yanlıs anlaşılmadan dolayı formda eşimin daha önce amerika vize redini no olarak yaptık ancak eşim ıkı defa basvurmustu maddi durumda dolayı vize vermemişlerdi.Nasıl yol ızlemeliyim sizce
mulakat tarihi aldiniz sanirim? Surecinizi imzaniza tasirsaniz daha net bir yonlendirme yapabilirim.
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells merhabalar benim bikaç sorum var.
1- eşim kapalı kulaklar görüncek tarzı bir madde gördük fotoğraf sartları kısmında ama yorumlarda da kulaklar kapalıyken de kabul edildiğini söylüyolar. Bununla ilgili net bir bilgi var mı?
2- adli sicil kaydını edevletten alsak olur mu?
3- nüfus kayıt örneğini edevletten alsak olur mu?
Önümüzdeki perşembe(12 eylül) mülakatımız var.
Teşekkürler -
@aslanecon 1. sorunuz için; https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/photo-examples.html adresinde cevabınızı bulabilirsiniz. 2. ve 3. sorunuz için de; KCC'ye eposta ile ilettiğiniz belgelerin aynısını çıktı olarak götürebilirsiniz.
-
s kayıt örneğini edevletten alsak olur mu?
- ve 3. sorunuz için ekleme yapmak istiyorum mail ile kcc ye ilettiğiniz evraklara barkod kontrolü yapınız gönderdiğiniz o evraklar sürelidir. hatta süresi dolmadan e devletten tekrar o belgeleri aldıysa eski belgeler geçersizdir. E-Devletten yenilerini alarak mülakata girmenizi tavsiye ederim.
-
@phozz Mülakat öncesi konsolosluktan gelen epostada şu şekilde belirtiyor:
"If KCC requested scanned copies of your documents before scheduling your appointment, please make sure to bring exactly the same documents you electronically submitted to KCC, including all the originals and translations." (bold olan kısım mailde altı çiziliydi)
Biz konsolosluğun belirttiği gibi evrakları teslim ettik ve vizemiz onaylandı. Yanımıza bu belgelerin güncel çıktılarını da almıştım kabul etmezlerse diye ama gerek kalmadı.
-
@aslanecon kapali şekilde resim problem değil 5x5 çektirin sorun yok
-
Bu konu bence gereksiz sekilde cok fazla konusuldu. Ben hem KCC'ye gonderdiklerimi hem de guncel tarihli olanlari yanima aldim ve mulakatta belge tesliminde hicbir sey demeden/sormadan yeni tarihli olanlari verdim. Hicbir sorunla karsilasmadan vizem onaylandi ve ciktim. Mulakata gidecek olanlar ikisini de yanlarina alir ve cok kafalarina takiliyorsa belge tesliminde sorarlar, gelen cevaba gore belge teslim edilir. Takilmayin bu konuya.
-
Arkadaslar zaten belgeleri yeniden alsaniz da ayni bilgiler yaziyor olacak. Onemli olan konsolosun kisisel bilgilerinizi onaylayabilmesi veya adli sicil kaydinizi gorebilmesi. O nedenle belgenin tarihine bence de cok takilmayin. Genel bir uyari olarak yaziyorlar onu.
-
2019 dvlottery talihlisiyim eylül basında parmak izine girdim ve amerikada yaşıyorum parmak izinden sonra ne kadar sure icinde interview tarihi gelir bu konu hakkinda bilgisi olan varmidir lütfen yardimci olurmusunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum