Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

üst üste 2 yıl ayni fotoğrafla kayıt.

Benzer Başlıklar

• ABD ye taşınma sürecinde TR deki 2. El eşyaların satımı

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17
    3 Oy
    17 İleti
    1k Bakış
    C
    Ben tum esyalari letgo uzerinden sattim. Tutmak istediklerimi , annemin ve kayınpederimin evine koydum. Aceleniz yoksa letgo uzerinden gidiyor esyalar , ayrica ihtiyaci olan insanlar vardi, bir kisim yatak , mutfak esyasini bagisladim. Yeni alinmis bazali yatak takımı hediye ettik mesela. Bunlari satın alacak insan bulmak da zor, bazı esyalar hemen satilirken bazisi duruyor oyle. Spot satanlara da ugrayıp, evdeki esyalara fiyat bictirebilirsiniz. Zor iş, kolay gelsin herkese.
  • GreenCard fotoğraf pixeli

3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    C
    @crazycells teşekkür ederim ilginiz için kafama takıldıda öyle acaba problem olurmu diye :)
  • Hep aynı fotoğrafla başvurmak elenme sebebimidir?

9
    0 Oy
    9 İleti
    8k Bakış
    E
    @vecihi slmlar belki faydası olur diye eklemek isterim 2019 yılında çektirdiğim aynı fotoğrafla 2019, 2020 ve 2021 basvuruları yaptım 2021 de yaptığım başvuruyu kazandım.. hersey şans 🍀 Ha kazandığımı zamanında farketmediğim için DS 260 ı dünyada en son dolduran kişi olarak mülakat tarihi alamadım tabi o ayrı :) ..hersey kısmet🍀..
  • CSC'ye kayıt.

12
    0 Oy
    12 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    @cannavaro1903 CSC'ye kayıt. içinde söyledi: Öksüz olan soyadımı OKSUZ olarak yazdım nolur nolmaz. problem olmaz diye düşünüyorum sorun olmaz, zaten hem DS260 form numarasi, hem de pasaport numaraniz yaziyor. Bu kadar bilgiden sonra kimsenin noktalara bakacagini sanmiyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k