Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Jersey city de 1-1.5 aylik kiralik oda

İlan ve Duyuru
3 2 578 2

Benzer Başlıklar

• Philadelphia Kiralık Oda

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    89 Bakış
    emreusaE
    Merhaba Philadelphia FishTown bölgesindeki 4 katli bahceli evimizin boş odasına oda arkadaşı arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar 267 774 6000 numarasından whatsapp ile iletişime geçebilir.
  • delaware newark bölgesinde kiralik oda veya apartment arıyorum

İlan ve Duyuru
    9
    0 Oy
    9 İleti
    607 Bakış
    O
    @ayvalik10 Yok hocam onlar click bait . Güncellemiyorlar . Aradığımda o daireler kiralanmış oluyor başka daireleri öneriyorlar 1000 + faturalar şeklinde. Kayıt ettiklerim var iron hill'' gibi yer açılırsa gidip konuşacağım . Ben daha çok 700$ gibi bulurum diye düşünüyordum fakat bölge sandığımdan daha pahalı imiş .
  • California'da Boş oda aryorm.

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    290 Bakış
    Y
    selam, Los Angeles veya Orange County yakınlarda oda bakıyorm, boş oda olan veya oda arkadaşı aryan varsa lütfen benimle iletşime geçsin. tnx
  • miami'de kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    25
    0 Oy
    25 İleti
    2k Bakış
    redsat2000R
    @DewRM Eylül ayında Okullar nedeniyle fiyatlar artabilir. Herhangi bir ay kısıtlaması yok Kiralar normalde Miami’de pahalı . Zillow Apartment Com veya Facebook Marketplace den araştırma yapmanızda fayda var. Ben Şuan Savannahta yaşıyorum. 5 ay önce Miami’den taşındım. İş konusunda geldiğinizde araştırma yapmanızda fayda var .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

60

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k