Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 // Mülakat takip

Benzer Başlıklar

• Mülakat erteleme

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -3 Oy
    4 İleti
    448 Bakış
    M
    EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
  • 0 Oy
    3 İleti
    624 Bakış
    crazycellsC
    @Hussein su basliktan guncellemeleri ve son durumu kontrol edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri Henuz rezerve edilen 9095 vize hakkinda bir guncelleme yok.
  • Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    707 Bakış
    crazycellsC
    @Hasamuddin, içinde söyledi: Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri Simdi ben AFGANISTANLIYIM turkiyede yasiyorum ve mulakatimide ankara de vericegim ben hangi kitanin case numaralarini takip edim AVRUPA yoksa ASYA mi yardimci olabilirmisiniz ? Ankara'da mulakata girip girmemeniz problem degil, dosya numaraniz AS oldugu icin Asya numaralarini takip etmelisiniz.
  • SSN takibi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17
    1 Oy
    17 İleti
    3k Bakış
    E
    @ezgillc, içinde söyledi: SSN takibi Merhabalar, 2024 ocak ayında vizemi aldım ve haziran ayında ülkeye giriş yapıp tekrar ayrılmam gerekti. Bu sırada kartımın ve SSN numaramın gönderilmesi için orada ikamet eden bir tanıdığımın adresini verdim. Green cardım ellerine ulaşmış olmasına rağmen SSN konusunda herhangi bir gelişme yok DS 260 formunu doldururken SSN istiyorum seçeneğini işaretlemiş olduğum halde... En azından aralığa kadar tekrar Amerika'ya gitmeyeceğim için SSN süreci ile ilgili online bir takip sistemi var mıdır onu sormak istedim. Şimdiden teşekkürler. UPDATE: Merhabalar, bugün SSA ofisini ziyaret ettim ve bana ülkeye ilk girişimde SSN kartımın basılıp gönderildiğini fakat yüksek ihtimalle posta kutusunda adım olmadığı için bırakılmadığı söylendi. Numarayı kağıda yazıp verdi ve yeni adresime gönderilmesi için işlem başlattı.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k