Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Takvim Eklentisi Test

Yeşilkart Forum'a Özel
1 1 155 1

Benzer Başlıklar

• Green Card ve ABD Göçmenlik Süreci Takvim Uygulaması

Taşındı Yeşilkart Forum'a Özel
    8
    10 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    A
    Değerli dostlar, 2019 yılında kartımı aldım abd ye daha sonrasında covid sebebiyle giriş yapamadım yaklaşık olarak 4 yıldır. Şimdi durumları toplarladım taşınmak için hazırım. Giriş yapamamam için sağlık ve maddi olarak geçerli sebeplerim var. Ülkeye giriş yapabilirmiyim ? Yada önereceğiniz neler var ? Benzer durumu yaşayan olup giriş yapan olduysa, bilgi verebilirse çok memnun olurum. Teşekkürler
  • Forum Güncellemesi (28 Aralık 2021)

Yeşilkart Forum'a Özel
    66
    18 Oy
    66 İleti
    2k Bakış
    hdemircanusaH
    @crazycells Çalışıyor 🙏
  • Yesilkart Forum Mobil Uygulamasi

Taşındı Yeşilkart Forum'a Özel
    24
    3 Oy
    24 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Serhat-Okcu, içinde söyledi: Yesilkart Forum Mobil Uygulamasi bu sitedeki itibar nasıl kaybediliyor nasıl kazanılıyor merak ettim ? kaybedilmesinin ne gibi bir eksiği var :) Eksi oy almamak icin misal size cevap vermis ve dogru bir yonlendirme yapmis birine "mesela bunu yazmak yerine hiç bi yazı da yazmayabilirdin" gibi gereksiz ve ters bir cevap vermemeyi tercih edebilirsiniz? neticede herkes bu siteye tamamen gonullu olarak girip soru cevapliyor, hickimsenin size bilgi verme veya sorunuzu cevaplama zorunlulugu yok.
  • Profil Fotoğrafı Ekleyemiyorum

Yeşilkart Forum'a Özel
    25
    3 Oy
    25 İleti
    4k Bakış
    Mirage 0M
    @Famel ben yeniyim ve iPhone’dan profil fotosu yüklemek istiyorum ama bir türlü olmadı. Foto çevirisi ve küçültme de yaptım ve negatif bir yorum da yok hakkımda ama foto yükleyemiyorum. Eski bir konu ama belki beni yönlendirirsiniz😉
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k