Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Evlilik Yolu ile Amerika ya gelmek istiyorum 20 yaşındayım Amerika Vatandaşı Olan Bayan arkadaşlar yazın para karşılığı vb olabilir

Kilitli İlan ve Duyuru
2 2 1.7k

Benzer Başlıklar

• Austin ev arkadaşı( Round Rock, Pflugerville)

İlan ve Duyuru austin
    1
    0 Oy
    1 İleti
    119 Bakış
    emirhankdE
    Teksas Austin round rock ve pflugerville taraflarında ev bakıyorum ve ev arkadaşı arıyorum. Bu ay sonu eve cıkacağım. 2+1 aparment houseları. Kiraları genelde 1600 civarı oluyor. Çoğu yerin 6-8-10 hafta bedava kampanyaları var. Ev arkadaşı arayan varsa iletişime geçebiliriz
  • Houston'a Yerleşeceğim Arkadaş Arıyorum

Taşındı İlan ve Duyuru emlak konaklama yardım işealım çevre edinme
    1
    0 Oy
    1 İleti
    356 Bakış
    Yaban Göksu 0Y
    Dostlar merhabalar, 8 ocakta vize görüşmemi gerçekleştirdim. 13 Ocakta vizem pasaportum sarı zarfım her şey elimdeydi elimi çabuk tutmaya çalışıyorum mayıs ila haziran arasında houston'a uçacağım oda kiralayacam gibi eğer orda grupça kalanlar varsa veyahut başka bir yere tanıdık vasıtasıyla yönlendirebilecek olan çok sevinirim. 22 yaşındayım sorular için mesaj atabilirsiniz. İnstagram adresim @yabangks
  • Amerika'dan Türkiye'ye seyahat

İlan ve Duyuru
    4
    1 Oy
    4 İleti
    358 Bakış
    batuhannulusoyyB
    Hâlâ bulunamadı. Bu zamanlar Amerika daha güzel galiba :)
  • Amerika ile Mektup Arkadaşlığı

İlan ve Duyuru
    1
    2 Oy
    1 İleti
    185 Bakış
    ayvalik10A
    https://www.youtube.com/watch?v=uBQ4LskSoS4
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

6

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k