Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Evlilik Yolu ile Amerika ya gelmek istiyorum 20 yaşındayım Amerika Vatandaşı Olan Bayan arkadaşlar yazın para karşılığı vb olabilir

Kilitli İlan ve Duyuru
2 2 1.7k

Benzer Başlıklar

• 3-5 ay içinde Amerika'dan Türkiye'ye gelecek olan var mı?

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    147 Bakış
    Yusuf TokY
    Merhaba, samsung galaxy book 4 pro almak istiyorum ancak türkiyede yok, amerikadan buraya haziran-ağustos arası gelecek olan varsa gelirken alıp gelebilir mi ? İletişimi kurarız eğer öğrenci olan veya tanıdığı olan varsa daha iyi olur bir miktar indirim yapıyor çünkü.
  • New York'ta ortak ev arkadaşı arıyorum.

İlan ve Duyuru
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    S
    Merhaba New York'ta kiralık oda bakıyorum. İlgili linki bulamadığım için buraya yazdım. Şu an ev arkadaşı arayan ya da bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • amerika'da community college okuyanlar

Kilitli Taşındı İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    392 Bakış
    crazycellsC
    @Laforum bilgi ve sorulariniz icin su bolumu inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/117/önlisans-ve-lisans-eğitimi ayrica forumda buyuk harf kullanarak baslik olusturmayin.
  • Amazonda prime uyesi olan yada alici hesabi olan kac kisi ?

Taşındı İlan ve Duyuru
    12
    0 Oy
    12 İleti
    433 Bakış
    Manwe6265M
    @crazycells @mydream açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k