Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 Sonuç Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
682 246 112.4k 17

• ya dün akşam en azından adım adım yaklaşabiliyorduk sonuç sekmesine ama bugün direk siteye ulaşılamıyor hatası veriyor 😞

• @omertug DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:

2020EU00055*** hayırlısı olsun hakkımızda...
    Çıkan arkadaşların ben de dahil genelde case number yüksek ama en azından büyük bir aşama atlattık. @crazycells dediği gibi bir an önce formu doldurup göndermek lazım.

Tebrikler 55 binlerdemi kazandın yani☹☹

• @aayhann DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:

@omertug çıkan arkadaşlardan bir tek ismine ve resmine aşina olduğum sensin..gerçi forumun daha büyük bi kısmı bende dahil sonucuna bakabilmiş değil ama hayırlısı hepmizin hakkında..tebrikler kardeşim, bol şans...

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah daha bir çok kişiden güzel haberler duyarız. Hayırlısı olsun bakalım

• @sadikcagan DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:

@omertug DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:

Çıkan arkadaşların ben de dahil genelde case number yüksek ama en azından büyük bir aşama atlattık. @crazycells dediği gibi bir an önce formu doldurup göndermek lazım.

Evet 55bin benim numara ama bu sene var sistemsel bir şeyler sanırım. 10 kişiden 7si neredeyse 30bin üstü gibi... Zamanla öğreneceğiz.

• @omertug DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:

@sadikcagan DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:

@omertug DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:

Evet 55bin benim numara ama bu sene var sistemsel bir şeyler sanırım. 10 kişiden 7si neredeyse 30bin üstü gibi... Zamanla öğreneceğiz.

Sanırım forumdan aşına olduğum kişilerden kazanan sadece sensin.umarım sıra numaran gelirde gidersin.gidersen eger şimdiden yeni hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim.herşey gönlünce olsun.

• Merhaba ,

Siteye ulaşabilen var mı? Veya farklı yollar var mı? VPN denedim ama nafile 🙂

• @omertug 30bin üzerine sıra gelmesi imkansız bence.

• @omertug 30bin üzerine sıra gelmesi imkansız bence...

• bugün eşimin pasaportunu yenilemek için randevu aldık. onun pasaportunun gelmesini beklememiz mi lazım DS-260 ı doldurmak için.

• @suv2019 öyle düşünme dostum. İlk defa bu kadar yüksek cn görüyoruz neredeyse. Birşeyler değişmiş belliki. Ne değişikliği olduğunu ileriki aylarda göreceğiz sanırım. Ds260 biran önce doldurup yollamaya bakmalı.hakkında hayırlısı olsun çok sevindim. 👍🏻🇺🇸🗽

• @phozz hali hazırda ki pasaport ilede yapabilir mülakata yenisi ile birlikte de gidebilirsiniz. Ama en sağlıklısı yenisi ile DS-260 doldurmak olur sanırım. Hayırlısı olsun. 🗽🇺🇸👍🏻

• SİTEYE önümüzdeki hafta girebilirmiyiz sizce?

• @voronezh bence bir ihtimal 🙂

• arkadaşlar hepimiz aynı hayalin peşinde koşan insanlarız..ben sonucuma bakmamama rağmen umutsuzum..kazansam bile peşinden koşulacak bir hayal değil bence bu..çünkü hiçbir hayal 1 sene bekletilecek kadar ucuz değil..diyeceğim o ki bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyorsak eğer başka bir yolunu bulmalıyız bu işin..ben evli biriyim ve seçeneklerim bu konuda az ama bekar arkadaşlar bir dk bile düşünmesin bence ve bütün açıkları kovalasınlar..elbetteki greencard a başvuralım ama o sonuç sadece köşede beklesin ve unuttuğumuz bir hal alsın..ama bende dahil görüyorum ki tüm umutlar buna bağlanmış ve hüsran çok büyük oluyor..hiç birimizin hayalleri bu kadar ucuz değil ve gerçekleştirmek için gerekeni yapmadığımız aşikar ...

• ayrıca bu sene çok fazla başvuru var ve sonuç sekmesinin açılmaması çok sinir bozucu bir durum..bu işe ne kadar kapıldığımızın bir göstergeside bu işte, site açılmadıkça huzursuz oluyoruz 😞

• @topraxxx teşekkür ederim zaten bugün yenisine başvurunca 1 haftaya elimize gelir. çok geç olmaz diye düşünüyorum.

• @omertug Sanırım 2019 daki evrak isteme ve sonuçları acısından yüksek case number larada sıra gelir inşallah buda kazanan ve gitmeyenlerin belirlenmesinden ( oransal olarak) kaynaklı diye düşünüyorum onun için karamsar olma ds 260 şı hemen yükle derim ben

• @murat34 DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:

@omertug Sanırım 2019 daki evrak isteme ve sonuçları acısından yüksek case number larada sıra gelir inşallah buda kazanan ve gitmeyenlerin belirlenmesinden ( oransal olarak) kaynaklı diye düşünüyorum onun için karamsar olma ds 260 şı hemen yükle derim ben

Karamsar değilim teşekkür ederim dilekleriniz için 🙂 büyük bir eşikten geçebildik oradan da nasipse geçeriz.
    Olduğu kadar olmadığı kader 🙂

@SUV2019 bu konuda kimsenin şimdiden net fikri olacağını düşünmüyorum.

• Ne yaptınız ya ben dünden beridir giremiyorum siteye sonucuna bakamıyorum 😒

• @omertug Umarım bu sene farklılık olur da gidersiniz. Çünkü kazananların çoğunun case number ı sanki 30000 üzerinde bu sene.

Benzer Başlıklar

• DV2020 Mahkeme Sonucu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    598 Bakış
    crazycellsC
    Mahkeme bilgileri ve surecleri su basliklarda paylasildigindan, bu konuda yeni baslik acmamiza gerek yok: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/topic/3519/trump-ın-göçmenlik-ve-çalışma-vizelerini-yıl-sonuna-kadar-durdurma-kararı-haziran-2020 Zaten bu basliklarin su anki tek amaci devam eden DV2020 davasi...
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • Türkmenistandan DV2020 talihlisiyim, başvura bilyormiyim

26
    0 Oy
    26 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Munisbek-Babayew, içinde söyledi: Türkmenistandan DV2020 talihlisiyim, başvura bilyormiyim @muratozbek_91 meraba murat bey sizinle görişebilirmim cevap almak icin sorunuzu foruma yazmaniz gerekiyor.
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k