DV2020 bekleme odası
-
Dünya çok adaletsiz ve tersine arkadaşlar malesef🤔 çok istiyoruz ya olmuyor.
-
Hayat bitmedi devam ediyor Dv2021'de bakıcaz artık
-
@rotinnn DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
2 Kişiye çıktı sanırım şuan forumda Garip 1k online gördü forum ve 2 kişimi sadece diye düşünüyor insan
merak etmeyin, daha fazlasi var. hem forumda, hem facebook'ta toplamda 15 kisiyi gecti bilgi verenlerin sayisi. Sadece ilk birkac gun sure verin, sonrasinda surece hakim olduklarinda herkes daha rahat konusmaya baslayacaktir :slight_smile:
-
Hala bakamadım.foruma bakınca zaten keyfim kaçtı.umutsuzluk çöktü.uykumda kaçtı.
-
Arkadasima cikmis case:38xxx
-
"HAS NOT BEEN SELECTED"
Büyük hayal kırıklığı oldu :(((((
-
Arkadaşlar ben hala giremedim siteye 😅 nasıl giriyorsunuz anlamadım
-
Bende hala giremiyorum nedense🤔
-
Düşüncelerimi yazıp yazıp siliyorum. Neyse ben güzel insanlar ile sohbet etme şansım oldu ve bu süreçte o minimum şansı maksimum hayallerle süsledik, bu gerçekten dhaa önce yaşamadığım bir deneyimdi. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Umarım forum canlılığını kaybetmez. Admin diğer sayfaya akalım artık karamsarlık bitsin lütfen. Hadi ama her şey güzel olacak, bir yerlerde muhakkak bir umut vardır. Olmalı ya da!! Olmak zorunda!!
-
@rotinnn Ben 1 sene söm söm bekleyemem maalesef hayat o kadarda uzun değil harekete geçmeye başlıyorum yarından itibaren ne şekilde ne yolla farketmez. Amerika = GreenCard değil benim için.
-
Ben saat 22'de girip öğrendim. Ara ara yokluyorum belki bug olmuştur lan bi şans diye :) mesela bende giremiyorum şuan
-
Ben bir sekilde girebildim,case numberi yazdim,dogum yilimi da yazdim,fakat family name olakisma yani soy isim kismina herhangi bir yazi yazmama izin vermedi site,mouse imlecini o kisma getirince dahi blok iseritine donusup tiklayamadim bile.Ayni durumda olan var midir ?
-
@olcayist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Hadi bu bir ışık olsun @olcayist ✌️
-
@brkgrms Anlıyorum benim önümde daha çok yıl var ben 19 yaşındayım daha ilk başvurumdu . İleriki hayatınızda Başarılar dilerim.
-
@nicomedian4135 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@olcayist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Hadi bu bir ışık olsun @olcayist ✌️
Umarım teşekkürler. çok ihtiyacımız var😊👍
-
@rotinnn ders çalış yazılım mühendisliği ile git
-
@imerafera Ayni sorunu yasiyorum...
-
@rotinnn Çok sağol sanada başarılar 🙏 Ama olay tek süre değil maalesef. Doların her gün, ay ,yıl yükselmesi ve GC çekilişinin şansı her sene düşmesi bunlar çok büyük etkenler biraz şansa bırakmamak gerekiyor.
-
Elimdeki her fırsatı değerlendirmeye çalışacağım en kısa süre içerisinde herkese başarılar.
-
@brkgrms bende böyle giderse okul için gitmeyi deniycem ama 1-2 seneyi bulur sanırım birde abd de okullar pahalı olması nedeniyle baya bi para ile gitmek gerek Bakıcaz Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum