DV2020 bekleme odası
-
Ahan da yazdım :blush
-
Yav siteyi bile göremedim doğru düzgün. En azından sorgulama yapsak saatlerdir deniyorum.
-
VPN falan her şey yalan oldu. Amerika'da 1Gbit/s bağlantı ile daha 1 kere bile açamadım sayfayı. Sonucuna bakabilenleri tebrik ederim.
-
@phozz tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah. bende Lüleburgaz'lıyım.Hemşehrime çıkmasına sevindim.2 yıl önce yine Lüleburgaz'dan karşı komşum kazandı şuan Florida'dalar.
-
@jesus-christ bakamadım kardeşim site açılmıyor.
-
Giren nasıl giriyor 😂
-
Halâ giremiyorum siteye, açıkçası pek de niyetim yok. Zira hayallerime nokta koymak istemiyorum (cümlemin sonuna da koymayacam :blush )
-
buraya yazamıyom ki :D
-
anaaa yazdım ya la daha bakamadım sonuçlara :D
-
buraya yazmakta sıkıntı yok ama şu çekiliş sayfasına bakan nasıl bakıyor anlamıyorum.
-
@rhonster DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
anaaa yazdım ya la daha bakamadım sonuçlara :D
Evet, forum toparladı sanki. Ben de yazamıyordum saatlerdir.
-
- sene çıkmadı
-
ben kazandım da bide sonuç sayfasında görmek lazım tabi :D
-
Sahi giren nasıl giriyor ?
-
@topraxxx üzüldüm abi banada çıkmadı hiç değilse sana çıksaydı sevinirdim hemşerime çıktı diye ama lütfen umudunu yitirme seneye genede başvur :(
-
@topraxxx umarım sana çıkar, halâ bir umudun var ;)
-
@olcayist Güngören den havai fişek sesleri geliyordu az önce, kazandın da sen mi atıyorsun :blush
-
Bilgisayar dan bakılabiliyor telefondan olmuyor bende has not been selected kocaman yazıyo hemde :(
-
telefondanda bilgisayardanda bakamıyorum hangi tarayıcı ?
-
ya ana sayfa tak diye açılıyor devamı yok bende
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum