DV2020 bekleme odası
-
30 dk sonra forumun üye olan ama hiç konusmayan sessiz takipçileri çıkar bana çıktı diye 😀
-
AÇIKLANDI!!!!!!
-
@amerikanruyası 7 de açıklanıyor
-
@fatihuslu 29 dakika var fatih :)
-
@mutlukurt0534 19 dan itibaren siteye yüklenecek. Dışı bir yoğunluk olur. 21 gibi ulasilmaya başlanır siteye.
-
Siteye bakım girdim ben ama imageler gozukmuyor yapabilen kontrole tsinnnnnnn
-
@hcanbyrm nabız tutma ya :D
-
@hcanbyrm harbimi ? :D
-
Aciklandi sanirim kontrol edinnn imageler gozukmuyor amaa
-
@emir600rr inşallah güzel haberleriziniz bekliyoruz 👍
-
bendede giriyor sayfaya ama hala o kısımda 2019 yazıyor 2020 li kodumuzu kabul etmiyor daha başlamadı dostum :D
-
-
@mutlukurt0534 Ben daha önce de yazdım. Çıkıp çıkmadığını yazacağım hemen☺️🙏🏻🙋🏼
-
Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 2019,,,,,,,,,,,,,,, gibi bir hata veriyor :D
-
@hegel aynen ustam senlede :D ne kadar konuşmuşluğumuz olmasada bi o kadar buradaki arkadaşlar benle aynı hayallere sahip olduğu için mutluyum :)
-
@numbwalker bende yazıcam dostum çıksada çıkmasada := :))))
-
@fatihuslu inşallah bakalım çıkarsa :) güzel haberler vereceğiz
-
Geçen yıl bi arkadasa çıkarttım umarım bu sene de benim yüzüm guler:) elim ugurlu seneye denemek isteyen arkadaslara duyurulur 😁
-
@mutlukurt0534 Aynen
-
@air_technic 😁 o benim herhalde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum