DV2020 bekleme odası
-
@apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@burak DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Son 195dk ve yeni imzam :-D
Eylül'den önce mülakata giremezsin diye hatırlıyorum, hayaller biraz hızlandırılmış oldu sanki :)
Geçen seneki mülakatların tarihine bakıp yazdım ama atarız 1'er ay, sorun değil. çıksın da.. :-D
-
........
-
@apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Son 195dk ve yeni imzam :-D
Eylül'den önce mülakata giremezsin diye hatırlıyorum, hayaller biraz hızlandırılmış oldu sanki :)
Geçen seneki mülakatların tarihine bakıp yazdım ama atarız 1'er ay, sorun değil. çıksın da.. :-D
canın sağolasun yaa, Ağustos olsun ne olacak :D bende ayrı kıyak geçeyim. haziran ortanda pasaport teslimlerin yapılır ;)
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@apex table i truncate edip yeniden insert edecegim yahu :-)
ohooo yakalanmak için elinden geleni yapıyorsun :) yanlız başınasın dostum, yoksa federaller tepemize binerler.. :D
-
-
........
-
@burak kazandığı halde 2. başvuruyu yapanların green cardı iptal oluyormuş ondan bilgin var mıydı? :)
-
Bence yavastan siteyi kontrol edin .. oss sonuclari gibi her an gelebilir suan amerikada saat 9.00 Mesai 1 saat once basladi :)
-
@gokcell hayatımı verirdim ödemek ne kelime
-
Bu ileti silindi! -
Herkese Merhabalar 9 Ekim tarihinde kız arkadaşımla başvurmuş olduğum GC'ın bugün açıklanma günü saate bakıyorum son 3 saat 7 dakika bu saate kadar foruma üye olmama konusunda kendimi sabrettim. Ama artık dayanamadım ve üye olmaya karar verdim , umarım gönlü temiz iyi olan çok isteyen herkese çıkar herkese bol şanslar :))
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@apex yahu gerekirse tum db yi mirror edip, her seyi silip bastan create ederiz. Tum history vesaire yok ederiz. Sisteme nasil gireceksin dersen orasini bana birakin, boyle bir sey icin ne kadar oderdiniz ya da odermiydiniz ?
sana kolay gelsin :D başarılar..
-
@rasul1995 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@burak kazandığı halde 2. başvuruyu yapanların green cardı iptal oluyormuş ondan bilgin var mıydı? :)
ben henüz kazanmadım. bu çekilişte kazanacağımı umut ediyorum (hemen hemen herkes gibi :-) )
-
3 saat mi kaldı ne?
-
@yekta DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bence yavastan siteyi kontrol edin .. oss sonuclari gibi her an gelebilir suan amerikada saat 9.00 Mesai 1 saat once basladi :)
katıldığım önceki senelerde hiç 19.00 öncesinde açıldığını görmedim.
-
vay arkadaş iğne korkum var sağlık muayenesini nasıl geçeceğimi dert ederken şuan fobimi yenmek üzereyim çıkma heyecanı fobimin üzerine çıktı kaldı tabi yersen 3 saat ...
-
3 saat kalmis umarim eve gidip esimle birlikte kontrol edebilirim.
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@nicomedian4135 hayırlı yolculuklar dostum.
Eyvallah @topraxxx hocam.İndik heyecana kaldığımız yerden devam. Bu arada gerçekten herkes heyecan ile gerginlik arasında. Biraz sakin mi olsak bilemedim. ✌️🙏
-
........
-
@burak DV-2020 vize görüşmeleri 01 Ekim 2019 tarihinde başlar 30 Eylül 2020 tarihinde biter... geç olsun güç olmasın derler yaa... çıksın ve numaranız CURRENT olsun inşallah, bol şanslar...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum