DV2020 bekleme odası
-
@vecihi hoş geldin vecihi yüreğini ferah tut olur mu olur : )
-
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Gc size çıkar ise tebrik ederim.bana çıkar isede tebrik edilmeyi beklerim ona göre 😀😀😀
Tebrikleri bekliyorum çıkınca bak 😀 tabiki tebrikte ederim çıksında inşallah!
-
........
-
@ugurksknbck DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@brkgrms ona kesin çıktı ya kaçarı yok forumda adını ilk görüdüğümde bu sene bu adam yolcu dedim
Kime çıktı, kime çıktı, kime çıktı bidaha söyleyin 🤣🇺🇸🗽👍🏻
-
@rasul1995 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@ugurksknbck ateistlere çıkmıyor galiba. o zaman şansıma mı küsem?
Yılmadan başvurmuşsun ama 19 yıldır çıkmamış.ne bahtsızmışsın.kardeş nasıl bir günah işledin sen.ekmeğe mi bastın ne yaptın.
-
........
-
@jesus-christ hoşbulduk, artık alıştım :) Aslına bakarsanız heyecan bile yok içimde.
-
@rasul1995 gerçekten bu kadar yıl başvurdun ve çıkımadı mı?
-
@gokcell 1 gün önceden belirlenip 1 gün sonramı açıklanıyor?
-
........
-
arkadaşlar yavaş yazında site çökmesin giremiyoz bakk :smile:
-
@crazycells aslında arka plan için admob'lardan kullansanız, bu zamanlarda güzel para döner :) en azından hosting masrafı çıkar bence. sadece bugün için 400K-500K arası görüntüleme aldığınız düşünüyorum.
-
@vecihi Benim de öyle geçen sene güzel buhrana kapılmıştık,bu sene hazırlıklıyız :)
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan Bu saatden sonra dua fayda etmez. Cunku kazananlar zaten belli oldu :-)
Haklısın kazananlar kim bilir ne zaman belli oldu.şuan sonuçların açıklanmasını bekliyoruz.insan bu kadar bekletilirmi.belli olunca açıklansın.bu zulüm niye.
-
@asilcenk abi ins bu Sefer de cikar da gidersin gecen sene cok uzdu sizi Gc .. esinizide ikna ettiniz ins :)
-
@mutlukurt0534 yahu arkadaş heyecanlısın anlayabiliyoruz da uzattın ama. Tamam sakin ol biraz. Sen bekleme heyecanı yerine başka şeyler yaşamaya başladın. Lütfen sükunetini koru ve konuyu dağıtıp durmayalım artık. Cevap verme herkese yetişemezsin. Relax olalım arkadaşlar.
-
saat 20.00 da mı açıklanacak
-
Son 195dk ve yeni imzam :-D
-
@kamucity DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
saat 20.00 da mı açıklanacak
Türkiye saati ile 19:00. Tabi o saatte siteye girip kontrol etmek çok çok zor olacak. Zaman içinde rahatlayacaktır erişim.
-
BEYLER BAKAN OLDUMU SAAT KAÇTA BELLİ OLACAK YADA?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum