DV2020 bekleme odası
-
@heleniki Bak güzel kardeşim veya abim Geyik veya muhabbet ortamı olur dilediğimiz zaman dilediğimiz zamanda dostluk kurabileceğimiz forum olur burası yesil kart forum ben bu forum doğrultusunda burada bir insan ile hayallerimi paylaşıyorum varsa bir sıkıntın yetkiliye söylersin gereğini yapar @crazycells gece gece sohbet ediyoruz adamla burası sarıyor demekki canında söylediği gibi @hcanbyrm 6 bine aşkın ileti var hangi birinden rahatsız olucaksın lütfen yapmayın 2 sohbet tadımız var kaçırmayın yahu
-
@hcanbyrm :DD ben bilgisayara paintten kaydettim :D + fotoğrafını çektim telefon çöp oldu şimdi yana yakara resimi arıyorumda buldum sonrasında allahtan
-
@heleniki Asıl terbiyesizliği yapan sizsiniz. İnsanlara karışamazsınız. Bu sitenin bir moderatörü bulunmaktadır. Admin bizi ne zaman uyarır o zaman saygı çerçevesinde başka bir bölüme geçeriz. Haddinizi aşmayın lütfen...
-
@emir600rr Forgot confirmation number kismida var. Unutursa mail hesabina yollatabiliyosun.
-
@emir600rr araba muhabbetinizden sıkıldım evet.ben sizin dostluk kurmanıza bişey demedim ki.illaki arkadaşınızla yazışacaksanız gidin özel yazışın o zaman. @crazycells e çocuk gibi beni mi şikayet ediyorsun. başkanım beni eskilerden tanır sıkıntı yok şikayet edebilirsin. sitede yasaklanan diğer bayan gibi biri değilim. eğer amacın buysa.
-
@hcanbyrm Evet evet orayı gördüm çok iyi olmuş geçen sene kullanıma açılmışta ben işimi garantiye aldım :)
-
@Emir600RR @hcanbyrm forumda araba ile ilgili bir başlık var diye biliyorum @heleniki de geçen seneden beri forumun kurallarını biliyor zaten emin olun arkadaşlar.
-
@heleniki benim amacım kimseyi şikayet etmek değil çocukta değiliz dimi burada ben crazycells'i yanlış birşey yapıyorsak gelip bizi uyarsın diye etiketledim zaten özelden arkadaşa yazıcaktım sen böyle birşey yazınca bende karşılık verme gereği duydum
-
@hcanbyrm bence sen haddini aşma !!!! ben kimseye karışmadım araba muhabbetinizden sıkıldım yazdım.Bu sitenin moderatörü olduğunu sadece sen mi biliyorsun.
-
@emir600rr yanlış birşey yapıyorsunuz demedim ki zaten beyefendi.sadece araba muhabbetinizden sıkıldığımı yazdım.keşke bayanlarında katılabileceği ortak bir konunuz olsaydı. ama nedense hemen sataşmayı tercih ettiniz siz ve arkadaşınız.özellikle arkadaşınız beni terbiyesizlik ve hadsizlikle suçladı
-
Bize laf atan kişinin BEKLEME ODASI'na yazmış olduğu iletilere bakayım dedim. Tebessüm ettim. Kuzeniniz mi yazdı bunları BEKLEME ODASI'na sevgili @heleniki ?????
https://ibb.co/mvx8KGz
https://ibb.co/BzrYwXn -
7 Mayıs Salı akşamki Mega Millions çekilişinde büyük ikramiye 273 milyon dolar.
Kalbi temiz arkadaşlardan 1-70 arası 5 adet, 1-25 arası 1 adet sayı rica ediyorum. Çıkarsa 1 milyon doları basıp green card'ı yatırım yolu ile alırım sizin için :) -
@hcanbyrm DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bize laf atan kişinin BEKLEME ODASI'na yazmış olduğu iletilere bakayım dedim. Tebessüm ettim. Kuzeniniz mi yazdı bunları BEKLEME ODASI'na sevgili @heleniki ?????
https://ibb.co/mvx8KGz
https://ibb.co/BzrYwXnBakın hocam muhabbetinize özelden uzatmaya gerek yok ortam gergin herkes bekleyiş içinde kapatalım konuyu
-
@hcanbyrm hayır ben yazdım. şimdi bunun ne alakası var.sen gerçekten haddini aşmaya başladın
-
@heleniki Daha demin sohbet yeri değil burası sohbetinizi gidin geyik konusu açıp yapın diyen de mi kuzeninizdi?
-
@heleniki Bakın bence bu konu burada kapansın bu böyle uzayacak ve devam edecek tartışmaya yol acacak ben kendi hakkımı savunursamki savunucam :) ben size herhangi bir sataşmada bulunmadım sadece dedimki burada 6 bin ileti bulunmakta iletilerin çoğunu okursanız zaten insanların sohbet etmek istediğini anlarsınız herkes burada sohbet ediyor hayallerini gidince ne yapmak istediklerini vs anlatıyor bu kadar kasmaya gerek yok siz burada konu açınca biz size nasıl laf söylemeyip saygı gösteriyorsak aynı saygıyıda sizden bekliyoruz.
-
Bu ileti silindi! -
Daha fazla üstünüze gelmiyeyim en iyisi. Anlayışla karşılıyorum. İyi geceler olsun Sevgili @heleniki
-
@hcanbyrm gel Can sohbetimize özelden devam edelim özel mesaj gönderdim sana sağ üstten profil fotoğrafının solundaki konuşma balonundan bana mesaj gönderebilirsin.
-
arkadaslar evet araba olayını kapatalım mı üç kişi aynı baslık altında Serbest kürsüde veya baska bir yerde yazısalım. Satasmaya tolerans yok burada
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum