Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• Bu ileti silindi!

• @labrador siz bu üslupla giderseniz hayatta daha çok şey kaybedersiniz. Önemli olan Amerika’ya gidebilmek değil, insanlara saygi duymak. Yarin bir gün beğenmediğiniz o insanlardan medet umar hale gelebilirsiniz hayat bu hiç belli olmaz. Tavrınızı gençliğinize veriyorum sonuçta o yaşlar küçük dağları ben yarattım sanma yaşlarıdır. Umarım hayat size üslubunuzu düzeltmeyi ve karşınızdaki insana saygı duymayı zor yoldan öğretmez.

• Bu ileti silindi!

• Bugünü ve 7 Mayısı saymazsak atarsa 2.

• @suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Bugünü ve 7 Mayısı saymazsak atarsa 2.

Niçin saymıyoruz arkadaşım. En zevkli heyecanlı yeri burası. ## son 3 gün##

• ⭐⭐⭐⭐

Günaydın, evet askeri bir şafak sayma tekniği olarak bugünü ve 7 mayısı saymıyorsunuz galiba
    Ama sanki 7 mayıs günü için (hani geçip bitmek bilmeyecek olan o gün var ya 😁) sayaca ben bi 3-5 gün daha eklerdim saysaydım 😜

• Günaydın herkeze🙂👍 erkenden uyanmışım burda buldum kendimi 😀 yorumları okudum. Heycan artıyor sanirim malum gün yaklaştıkça 😀son #3# gün hayırlısı bakalım. Ya o güzel hayallere başlangıç yapacağız. Yada erteleme🙄🤔

• Ulââââ, zabaanan bu ne hiddet bu ne celâl :blush: Önce bi ''günaydın deyin da.
    Ben kaçar, cnr expo da prohunt fuarı var, avcılık, kampçılık, silah vs gezelim görelim bakalım yeni ürünler var mı? Zira bu sene ki kış kampında -28C lik uyku tulumunda dahi üşüme eşiğine yaklaşmıştım. Gidip araştıralım bakalım yeni ürünler var mı totomuzu donmaktan kurtaracak :)
    Bir de mermi fiyatları acayip coşmuş, bildiğiniz %300 zamlanmış. Belki fuar da kampanyaya filan denk gelirim.
    Hayde ben kaçar...

• @ DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@sadikcagan sana da senin gibi geri kafalılara da buradan meydan okuyorum.Er ya da geç o kart bana çıkarsa sana da önce çıkabilir bana da farketmez ki bana çıkmassa bile en geç 4 yıla gidiyorum istediğim yere ailem özgürsün git istedigin ülkede yaşa ister rusya ister kanada ister amerika istersen japonya biz seni her turlu destekliyoruz diyor.Bi sorunum yok illa gidecegim ben kafama koyduysam ben bir yolunu bulurum,daha ayakta duramayan dedin ya beni ayakta tutabilen insanlara sahibim ama herseyden once ben bana sahibim,Umarım sana GC en kısa zaman da çıkarda bu kafayla orada nasıl harcandıgini süründugunu bi sekilde görmus olurum.Sevgili @crazycells yasakla ya da engelle istedigini yap !

Senin işin yokmu işine baksana sen.sinem hanımı herkes tanıdı.uslubu düzgün olmayan kişilere kibar davranamam.daha 18 yaşında insanların nasihatta bulunması doğru değil.hepimiz elbette abd hayaliyle buradayız.daha okulnu bitirip kişisel gelişimini tamamlamamış insanlardan hayat dersi alacak değiliz.burda büyükleriniz hayat dersi alacağınız insanlar varken ukalalık yapmayı kendinize hak görmeyin.bu kafaylada senin türkiyede kalman daha iyi olur.biz böyle kafaların bu ülkeyi bu hale getirdiği için gitmeye çalışıyoruz.burda yeterince huzurumuzu bozdunuz.birde oralarda karşımıza çıkmayın.

• @damladav DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@labrador siz bu üslupla giderseniz hayatta daha çok şey kaybedersiniz. Önemli olan Amerika’ya gidebilmek değil, insanlara saygi duymak. Yarin bir gün beğenmediğiniz o insanlardan medet umar hale gelebilirsiniz hayat bu hiç belli olmaz. Tavrınızı gençliğinize veriyorum sonuçta o yaşlar küçük dağları ben yarattım sanma yaşlarıdır. Umarım hayat size üslubunuzu düzeltmeyi ve karşınızdaki insana saygı duymayı zor yoldan öğretmez.

@damladav DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@labrador siz bu üslupla giderseniz hayatta daha çok şey kaybedersiniz. Önemli olan Amerika’ya gidebilmek değil, insanlara saygi duymak. Yarin bir gün beğenmediğiniz o insanlardan medet umar hale gelebilirsiniz hayat bu hiç belli olmaz. Tavrınızı gençliğinize veriyorum sonuçta o yaşlar küçük dağları ben yarattım sanma yaşlarıdır. Umarım hayat size üslubunuzu düzeltmeyi ve karşınızdaki insana saygı duymayı zor yoldan öğretmez.

Helal olsun👏👏👏

• @crazycells arkadasimiz onculuk etmis bir urun ortaya cikmis ogrenmek ve ogretmek icin degerini bilelim.

• Arkadaşlar yaklaşık 20 gündür formu okuyamıyordum. Bugün girdiğimde herkesin heyecanının tavan olduğunu gördüm :) İnanılmaz güzel bir enerji ve çok güzel hayaller var. Umarım bu sene Türk kazananların çoğunluğu bu gruptan olur. Çünkü öylesine başvurupta gitmeyen, almayan, alıpta kullanmayan bir sürü kişi var ve buradaki bir kişinin hayali ile öylesine başvuranınkini karşılaştırdığımda bunun hiçte adil olmadığını görüyorum. Umarım şans, hayalini en güzel gerçekleştirebilecek olana güler. Hepinize bol şans. Salıdan itibaren, hemen ilk iş bir DV2020 whatsapp grubu kurmak :) Biz DV2019 lular olarak halihazırda bir grubumuz var ve sizin grubunuza da katılıp seve seve sürece yardımcı olmak isterim.

• @dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Ulââââ, zabaanan bu ne hiddet bu ne celâl :blush: Önce bi ''günaydın deyin da.
    Ben kaçar, cnr expo da prohunt fuarı var, avcılık, kampçılık, silah vs gezelim görelim bakalım yeni ürünler var mı? Zira bu sene ki kış kampında -28C lik uyku tulumunda dahi üşüme eşiğine yaklaşmıştım. Gidip araştıralım bakalım yeni ürünler var mı totomuzu donmaktan kurtaracak :)
    Bir de mermi fiyatları acayip coşmuş, bildiğiniz %300 zamlanmış. Belki fuar da kampanyaya filan denk gelirim.
    Hayde ben kaçar...

Dostum geçen günkü seyehatimin sebebi buydu. Hiç gitmene gerek yok. Çünkü bomboş fuar. Katılımcı sayısı zaten okadar düşükki koskoca fuarı 3 saatte bitirdim ve hemen geri döndüm. Ne kamp malzemesi var, ne doğru düzgün bir yeni çıkan ürün. Herşey bildiğin gibi. Bütün standlar küçülmüş. Herşey ateş pahası. Satın almalık hiçbir şey yoktu neredeyse. Zaten bu sene perekande satış yapan firmalarda yoktu. Hiçbir zevk alamadan geriye döneceksin. Gitmesen daha hayırlı. Morali bozuluyor insanın. Seneye biter bence bu prohunt fuarı.

• @sadikcagan kesinlikle katılıyorum, bence sen dert etme arkadaşım bırak hayat geçim mücadelesi, aile olma zorluğu vs. bir yana bu bebe daha aşk kazığı yememiştir. Birde saygısız davranıyor. Sinem ablasına içerlendi herhalde. Bence güzel vaktini bu tiplere harcama.

• Gereksiz yere saldırgan paylaşımlar yapıp, sonra da dayanamayıp cevap veren birisi olduğunda seviyesiz alakasız saçma sapan karşı cevaplar verip, kavgada söylenmeyecek sözlerle seviyesiz tartışmalar çıkaran kişiler, forumdaki atmosferi çok kötü etkiliyor. Bu tip tartışmaların yapıldığı binlerce facebook grubu var, burası öyle bir yer değil. En azından adminler o tip bir ortama dönüşmesin diye çok çaba sarfediyorlar ve şu güne kadar gayet başarılı oldukları da ortada. Titizliklerini takdir ediyorum. Herkes de son derece dikkatli bu konuda. Son bir aylık mesajlara bakınca tüm forumda bu tip davranışlarda bulunan veya üslup sıkıntısı olan ya 2 ya 3 kişi olmuştur, onlara da her ne kadar çoook sabırlı olsalar bile gerektiği noktada müdahale ediyorlar ve sınırı çok net belirliyorlar.

Bunu sıcak hava balonunun safra atması gibi de kabul edebiliriz.

• Şimdi heyecan kaldığı yerden devam etsin lütfen...

• @topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Bugünü ve 7 Mayısı saymazsak atarsa 2.

Niçin saymıyoruz arkadaşım. En zevkli heyecanlı yeri burası. ## son 3 gün##

Zaten artık 1 gün eksilterek söylemek çok riskli. 2 gün geçip de hala ayın 6sı olduğunu gören aşırı motive bir üye "Hani lan bugün açıklanıyordu, nerde? " derse sıkıntı...

• 3 Gün 8 Saat 41 Dakika

• @sadikcagan bende 55.000 kişinin toplamda o yıl verilecek vize sayısı diye biliyorum. Mesela örnekteki gibi anne yada baba kazandı 2 tane de çocukları var toplamda 4 kişi vize sayısından düştü mesela. Değil mi? @crazycells

• @2020dvwinner evet bence de öyle. Mesela baba kazandı ve 10 çocuğu var. Eşi, 10 çocuğu ve kendisi 12 adet vizeyi almış oluyor.

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2020 Instruction Yayınlandı.

11
    3 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @gkhn-clkkn DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi: Arkadaslar bir sorum olacak. Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar. Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ? yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ? Tesekkurler Cekilis sartlarini saglayan herkes basvuru yapip esini ekleyebilir.
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k