Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
@sharm Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
@crazycells Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
@deejake Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Bence bir dislike işareti (aşağı ok) olsa belki saçma sapan didişmeler üzerine alınmalar azalabilir. Bu arada app şart.
oyle bir ozellik var aslinda, ben onu inaktiflestirmistim ama bir sure deneme amacli acabiliriz. Eger dediginiz gibi olumlu yonde etkisi olursa surekli olarak birakiriz.
Su anda "dislike" ve "like" birbirlerini goturuyor. 10 like ve 10 dislike almis bir paylasim 0 olarak gorunecektir(detayi goruntulemek icin her yorumun begenilme puanina tiklamak gerekiyor). Ornek olarak gostermek icin ustteki mesaja (https://yesilkartforum.com/forum/post/48090) bir dislike verdim.
Youtube gibi ayri ayri ve farkli ikonlarla goruntulenme imkani var mi?
dediginiz sekilde gosteren bir eklenti bulamadim sayin @Sharm , biraz daha arastiririm ama nodebb kullanan baska sitelerde de gordugumu hatirlamiyorum, dolayisiyla buyuk ihtimal yoktur diye dusunuyorum.
-
@crazycells admatic adsense gibi reklam veren şirketler den foruma reklam alına bilir diye düşünüyorum forumun hiti iyi
iyi para kazanır -
Merhaba,
Kazananlar için hazırlanan Excel tablosunda “KKC’den gelen emailin tarihi” başlığının “KKC belge onayı email tarihi” olmasının anlaşımı kolaylaştıracağını düşünüyorum. Çünkü artık KKC’den gelen emailler: belge istemi, belgelerin onayı ve mülakat tarihi gibi birden fazla içerikten oluşuyor.
-
@earth Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Merhaba,
Kazananlar için hazırlanan Excel tablosunda “KKC’den gelen emailin tarihi” başlığının “KKC belge onayı email tarihi” olmasının anlaşımı kolaylaştıracağını düşünüyorum. Çünkü artık KKC’den gelen emailler: belge istemi, belgelerin onayı ve mülakat tarihi gibi birden fazla içerikten oluşuyor.
O aslinda belgelerin istendigi ilk emailin tarihi sayin @earth
dediginiz sekilde yaparsak, KCC'nin dogal olarak gonderdigi belge onayi emaili ile gonderilen emaillere verdikleri onay emaili tarihleri birbirine karisacak. Gordugum kadariyla cogunluk, dogal olarak surecin devam etmesini beklemiyor
onun yerine KCC'yi email yagmuruna tutuyorlar. -
Android işletimli telefonumdan girdiğim zaman ekran ortadan 2ye bölünüyor ve gözükmüyor. Ekranı döndürmeyi açtığımda ise kendiliğinden geri geliyor. Tablette böyle bir sorun yaşamıyorum. Neden nedir acaba ?
-
@nilfersev ilgili arkadaslara iletecegim.
-
Şu forumun üst tarafına bi 7 mayıs sayacı koysanız güzel olur biri diyo 3 gün kaldı biri diyo 5 gün kaldı, böylece herkes aynı fikirde olur

-
https://days.to/until/7-may kalan zamanı görebilirsiniz.Tabii bunun üstüne 19 saat daha eklemeyi unutmayın.Çünkü lottery sonuçları TSİ 19:00 da açıklanmaya başlıyor.
-
dunku guncellemeden sonra emojilerin kullaniminda bir sorun vardi. Su an sorun giderildi, ayrica hem "ignore user" ozelligi hem de "troll downvote" ozellikleri calisiyor. Eksi oy alan iletilerin gorunurlugunun azalmasi lazim. Bilginize.
Eger bu ozellikleri kullanmada sorun yasayan arkadaslar varsa bildirim yapabilirler.
-
@crazycells en büyük sıkıntı 3-5 tane daha crazycells yok onu da hallettik mi tamamdır
-
Merhaba @admin , cevabi buraya yazdim
. Onceki mesajima tazdiginiz etiketleme bana “sizden bahsetti” seklinde geldi lakin bekleme odasindaki yazima benim ismimi etiketleyerek yazan kisi icin sadece “baha ve 7 kisi daha iletinize cevap verdi” yazisi geldi. Ki burada baha bana direk etiketleme yapmisti . Ben de anlamadim durumu acikcasi . İlginize tesekkurler -
@admin bu arada cepten yaziyorum , farki olur mu bilemedim .
-
Merhaba arkadaşlar. Oturum açıldığında sağ altta beliren "... HOŞGELDİNİZ" yazısını "... HOŞ GELDİNİZ" şeklinde düzeltebilir misiniz? Akılda yanlış kalmasına sebep olmasın
-
@cnpist hangi iletiden bahsettiginizi aktarir misiniz?
Dun etiketlenince bildirim geliyor dediniz, bu sefer yine etiketliyorum bunun da bildiriminin gelmesi lazim. Dolayisiyla bir sorun olmamasi lazim. -
@azuleverde Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar. Oturum açıldığında sağ altta beliren "... HOŞGELDİNİZ" yazısını "... HOŞ GELDİNİZ" şeklinde düzeltebilir misiniz? Akılda yanlış kalmasına sebep olmasın
Onu forumdan yapmak mumkun degil maalesef, o ceviriyi NodeBB'nin kendisi yapiyor ve bu siteyi kullaniyor:
https://www.transifex.com/nodebb/nodebb/Ben forumda gordugum bazi yanlisliklari oradan duzeltiyorum, siz de cekinmeden duzeltebilirsiniz. Bir sonraki surumde dogru bir ceviriyle yayimlanmis olur.
-
@crazycells anladım @crazycells teşekkürler bilgilendirme için. Gönderdiğiniz bağlantıya uygun bir vakitte daha detaylı bakarım ben de
-
@crazycells bu yazdiginiz bana “iletinize cevap verdi” olarak geldi. Admin dun bana isimle yazinca “sizden bahsetti” seklinde bildirim geldi. Birinin yazdigina “cevap” yazinca iletiye yanit vermis oluyor , yeni bir mesaj yazarken kisimin isminden bahsedince “sizden bahsetti” oluyor galiba .
-
sayın @crazycells bu forumun birde Ingilizce veya Rusça formatlarını oluşturabilirseniz çok büyük bir bilgi kaynağı olur. Çünkü gun geçtikçe yavaş yavaş bu forumun populeritesinin artmaya basladigini görebiliyorum.
-
@muhammetnzr Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
sayın @crazycells bu forumun birde Ingilizce veya Rusça formatlarını oluşturabilirseniz çok büyük bir bilgi kaynağı olur. Çünkü gun geçtikçe yavaş yavaş bu forumun populeritesinin artmaya basladigini görebiliyorum.
valla sayin @muhammetnzr , bu haliyle bile forumla ilgilenmek cok vakit aliyor, ben otesini su an icin hayal edemiyorum ya da etmek istemiyorum
biliyorsunuz forum tamamen gonulluluk esasiyla yuruyor (künye) bundan otesine gecmek icin olayi ise donusturmek gerekir. -
Green Card çekiliş günü site kitlenmişti. Bunun altında JS ağırlıklı olması gibi duruyor. Hali hazırda varmı bilmiyorum. Çekiliş zamanı bazı özellikleri kapatacak bir sistem oluşturursanız iyi olur diye düşünüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
️
işaretinden ulaşabilirsiniz.