DV2020 bekleme odası
-
........
-
@jesus-christ DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Geçen sene ciddi ciddi koskoca forumda sadece 1 kişiye çıkmıştı,bir de ben en son kontrol ettim herkes çıkmadı yazdıktan sonra ulan bu kime çıktı bana mı diye girdim ama sonuç elbette hüsran :( 999 rengi siyah 1 rengi beyaz bir çark düşünün ve o beyaz çarkın size isabet edeceğini , ihtimali böyle bir şey.İlk başvurusunda kazananlar bana göre hayatta her şeyde şansı olan insanlar ama biz şanssızlar deneriz 10 sene çıkmaz 11’de çıkar onda da gitmeye bir amacımız kalmaz.Hayatı boyunca benim gibi şanssız olan insanlar illa ki vardır burada da ilk başta onlara sonra da gerçekten kafasında her şeyi kurmuş kişilere çıkmasını ümit ediyorum. Son #6
Hoş geldin bayadır yoktun geçen sene bekleyenler tek tek gelmeye başladı foruma :)
-
İyice merak ettim bu forum da ki #1# şanslı kişiyi 🙄🤔
-
Turist vizesine sahip olmak acaba green card şansını artırıyor mudur diye merak ediyorum 🤔
-
@gokcell benim gibi şanssızlara o olasılık çok bile 😂
-
@likable Hoş buldum , bu sene o sene dostum umudum hiç yok kesin çıkar :) @reader @daydreamer @tanti @heleniki sizleri de göremedim son postlarda umarım başka şekilde gitmişsinizdir :)
-
........
-
........
-
@topraxxx dv2019 sayfa 180-190 arasına bak görürsün 2-3 kişi kazanmıştı sanırım sadece ama sürekli foruma yazan kişilerden sadece 1 kişi kazanmıştı onun dışında hayal kuran,yapacaklarını anlatan herkes HAS NOT BEEN SELECTED .
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@aysegul Asagida verdigim program kodunu refresh.vbs olarak kaydedin. Sonra Tiklayin, sizin icin her 5 saniyede bir dvlottery sayfasini refresh edecektir :-)
On Error Resume Next
Set objExplorer = CreateObject("InternetExplorer.Application")
objExplorer.Navigate "https://www.dvlottery.state.gov/"
objExplorer.Visible = 1Wscript.Sleep 5000
Set objDoc = objExplorer.Document
Do While True
Wscript.Sleep 5000
objDoc.Location.Reload(True)
If Err <> 0 Then
Wscript.Quit
End IfLoop
Haahha teşekkürler, explorer gördüğüm yerlere chrome veya firefox mu yazacağım 😄
-
........
-
........
-
@aysegul bir sey yazmaya gerek yok direk kaydet refresh.vbs olarak sonra tikla gitsin.
Hee bütün tarayıcılarda çalışır yani bu, ok ☺️
-
........
-
@gokcell Aslinda soyle bir script de yazilabilir. Her 10 saniyede bir kontrol eder ad soyad dogum tarihi basvuru numarasi girer. Sonucu sana screenshot olarak mail ya da sms atar. :-) Teknoloji iste:-)
Aslında aklıma getirdiğiniz iyi oldu, benim adama söyleyeyim de yazsın bari o şekliyle 😁
-
........
-
@aysegul Calismaz sadece internet explorer icin bu, Farkli tarayici icin farkli kod gerekir. Sonucta Internet Explorer by default her Windows PC de var. Ha senin ki Mac ya da Linux tabanli bir PC ise baska cozum gerekir
Bir tanesi mac
Ama windowsta da explorer güncel değildir güncellemem de çalışmaz yani, herhangi bir explorer imgesine tıklamayalı da 10 yıl oluyordur heralde, o ne nuh nebiden kalma :)
Chrome candır.
Yine de teşekkürler, bu hafta geçsin, eşimin yakasına yapışırım daha gelişmişi için :) -
@jesus-christ daha @hsndmn @yekta @Heisenberg daha var baya eskilerden gelecekler :)
-
@aysegul Soyle yazsin hemen
Bu hafta yazamaz, fuarda. Haftasonu yapışırım yakasına.
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum