DV2020 bekleme odası
-
Paradan 6 sıfır atıldı da ne oldu? 1.000 metre ye 1 km dedik sadece. Değer yine aynı, tek tasarruf mürekkep.
-
........
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@topraxxx Simdi cok onemli bir konu.
1-Havalandirma sistemini yapacaksin
2-Su depon cok genis olacak
3-Yemek stoku, az yer kaplayan bol besinli gidalar ve uzun omurlu olanlardan,bozulmayanlardan
4-Eglence icin bir seyler.
Liste uzar gideriletişim sistemi ve elektrk sistemini unuttun. :) topraksız tarım ayrıca
-
@likable tcmb dolar kuru tahmini olmaz beklenti anketi yapar bankalar ekonomistlere katılır ve kur enflasyon gibi konularda tahminlerini yazarlar.
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem tabi yaa. Ya yontma taş devri, cilalı taş devri filan. Unutmadık o yılları, ne yokluktu, ne cehalet dönemiydi. Çok şükür şimdi damat filan var da insan olduğumuzu anladık çıktık mağaralardan.
Tövbe yarabbi ya resul Allah. Bırak artık milletle kafa yapmayı. Oynama sinir sistemimizle dalga geçer gibi, kızıyorum cidden.kızma bre hakikatler acıdır. :)
-
........
-
@jinglebells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
bn çocukken ve genç kızken bi sabah kalkardın dün 10 kuruş olan ekmek 1 tl olmuş. misal olarak veriyorum rakamları sembolik. Bi ara paramızdaki sıfırlar o ka çoktu ki sıfırlar sıgsın diye paraları daha kocaman basıyorlardı hatırlayan var mı?
ben mesala hatırlyorum 200.000.000 tl basılması gerekince 2000lerde para birimini değiştirenide hatırlıyorum daha eskisinide.
kimse demiyor ama tl 2000000 tl basılacak hale NASIL GELDİ diye.Anca mevcut hükümeti suçluyoruz gerisini unutuyoruz çok ayıp
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Paradan 6 sıfır atıldı da ne oldu? 1.000 metre ye 1 km dedik sadece. Değer yine aynı, tek tasarruf mürekkep.
hayır tam olarak öyle olmadı . Bir gecede % 300 400 faiz olayı bitti. Başka şeyler de bitti bitince de hükümet istifa diye baarıyolar. :)
-
@sinem Ampul istemem mum yeter bize :-)
suyu dezenfekte etmek atıkları ayrıştırmak için elektrige ihtiyaç var keza ısınmak için de. :)
-
@gokcell sinem hanım burda siyaset harici konu namümkün
-
@rhonster DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@gokcell sinem hanım burda siyaset harici konu namümkün
ne alaka biz sıgınak konuşuyoruz biri ampul diyo. :P
-
........
-
@topraxxx 18 yaşında bir lise öğrencisinin 2 senedir Amerika'da! bir nişanlısı olacak kadar düzenli ve ciddi bir birlikteliği olduğuna ve ailesinin ona K1 nişanlılık vizesi filan alıp, havaalanından uğurlayıp, hadi yavrum bahtın açık olsun, mutluluklar, gidince bize kart at filan diyeceğine mi inanmıştınız :)
Bana daha çok Vizontele'de Emin'in Cristin şeklinde "Ce" yle yazılan sevgilisi gibi gelmişti hep...
-
Gerçekten ekonomiyle ilgilenenlere....https://www.bbc.com/turkce/haberler-46478076
-
Ve bunu da mutlaka okuyun...https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-46236383
-
Gerçekten ekonomiyle ilgilenenlere....https://www.bbc.com/turkce/haberler-46478076
Ahaber'de çok daha elle tutulur, aklıbaşında yorumlar var, hiç uğraşmayın bbc'yle filan
-
........
-
@daydreamer DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ahaber'de çok daha elle tutulur, aklıbaşında yorumlar var, hiç uğraşmayın bbc'yle filan
ne ka önyargılısınız! Ben A haber dahil yerli yabancı bütün kanalları takip ediyorum. :) Size de tavsiye ederim dibine kadar daldıgınız hayallerinizden kaldırın başınızı biraz dünya gündemini takib edin. :) -
@sinem Iyide TDK da ampulun bir anlami ".Derisi dikenlilerde su kanal sistemine bağlı halka kanal üzerindeki küçük iç su depoları". :-)
o bi terim ama. :D ayrıca konumuzla alakası yok. :)
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum