DV2020 bekleme odası
-
Arkadaşlar bilmiyorum yeri burasımı değilmi daha önce hiç yabancı dizi izlemedim, bana yabancı dizi önerebilirmisiniz hazır konu dizilerden açılmışken. genelde bilimkurgu sinemalarını severim eğer bilimkurgu tarzında yabancı dizi önerirseniz sevinirim yada diyebilirsiniz şu dizide çok güzel bunu izle diye önerilere açığım :) birde bu dizileri takip ettiğiniz siteler varsa onlarıda gerek burdan gerek özelden belirtirseniz çok makbule geçer :)
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem zaten ben bakmayi bilemiyorum, sen de baktin onayladin. Bundan sonra hep sana danisayim ben, Sinem Firewall indan bir gecsin :-)
yok ca gözümde olmadıgından hiç bakmamıştım b bakayım dedim amanin o ne. :D eli yüzü düzgün bi ev 500 bin dolar alt sınır aman kalsın gözünü sevdigim Texasım bekle geliyom. :))
-
Bu ileti silindi! -
........
-
cloverfield paradoksu. :)
-
........
-
@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@optimistic %3 , The Rain , Black Mirror
Listeye aldım kontrol edeceğim :)
-
usdtry 596 oldu
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@optimistic Breaking Bad. Olmadi bir kere daha izle Breakind Bad. Daha olmadi 3. kere de izle. Ben 3. kez izlemeyi dusunuyorum su an :-)
tamam hocam listeye ekledim kısacası bunu izle başka izleme diyosun anladığım kadarı ile :)
-
@birumut 5.20 iken 50 5.8 iken 400 dolar daha aldıydım tek olumlu değişen şey bu hayatımda :D
-
@crazycells acaba engellediğimiz kişilerin iletilerini göremediğimiz gibi onlarda bizi görüp cevap vermese ,imkan varmı? (Diğer üyelerin yazılarından durumun farkına vardım)
-
An itibarıyla Dolar 5,96'ya çıktı. TCMB Faiz oranını sabit tuttu Doların yükselişi kaçınılmaz. Doların 5,95 Direnci kırıldı 6,16'ya kadar yolu var
-
@gokcell bence sen yine de texas bir düşn
-
@likable beklentim Mayıs’ta 6,20 bandına oturması.
-
dolar 5 in altına düşecek düşerse bana çay ısmarlayın düşmezse çaylar benden. :D
-
........
-
Güncel kurla 4 kişik bir ailenin GC masrafı 180k TL oldu.
-
........
-
@rhonster yılbaşından bu yana yüzde 12 artmış bir dolar kuru var .yıl sonu hedef 620 ALLAH sonumuzu hayır etsin .yine zamlara başlarlar
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
50
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum