DV2020 bekleme odası
-
........
-
@gokcell 1994 yılı son baharında ben son sınıfken delikanlının biri-kendisi ülkücü camiada hatırı sayılır bi herifti- camlı köşkte çay içerken bana evlenme teklif edip reddedilmişti. O siz olabilir misinz adı da GÖKSEL di. :D
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem Iddaya girermisin 1000$ ina derim ki sene sonuna kadar 6 lirayi gececek. :-)
1000 dolarım olsa bile iddiaya girmezdim haram. :) ama dolar çıkar da iner de inmezse indiririz abi. :)
-
........
-
@birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem diğer 2 si kim :) bizede dua etmişsindir inşaALLAH
biri ben biri siz biri de bu forumdaki gizli Aksaraylı. :) ettim dua inşallah ikimize de çıkar
-
@sinem afedersin ama çüşşşşşşşşşşş
şaka be aa. :D öyle alınmayın hemen. :)
-
........
-
........
-
@sinem Sonrada Meram Aydincavusda hosmerim yemistik, vay beee :-)
yok biz höşmerim yemediydik bu akıllı gül sevdigimi ögrenmiş oradaki polis noktasının bahçesinden ısparta gülü aşırmıştı b de senin için nelere katlandım bak demişti. :D
-
@rüzgar 2021 bekleme odasını acalım şimdiden .
-
........
-
sonuçta ne mi oldu sevgili @gokcell kendisi mezuniyet sonrası suud arabistanda bi firmaya yazılım mühendisi olarak gitti giderken de bak pişman olursun gel evlenelim dedi bn de olmaz dedim yine. :) eh ben de 3 kere evlenip 3 çocuk dogurdum ögretmen oldum sonra yıllaaar sonra bi forumda kendisine rastlamış olm ihtimalinin dayanılmaz sinerjisini yaşıyorum an itibariyle. :D kesinlikle eminim şimdi o olsaydınız şöyle derdiniz : bak sana söylemiştim benimle evlenseydin 3 kere daha evlenme ihtimalin sıfırdı deyip beni delirtirdiniz . :D zaten hayır deme sebebim de o egoist bilmişliginizdi efenim. :)
-
1000 dolar azmış be yaa ben de geleyim bari. :) cezayı siz ödeyin mangalı ben yerim
-
@muhammed01 inşallah hocam 7 mayısı bekliyoruz 4 gözle :)
-
........
-
@sinem Valla tutturdun sayilir bir ogretmen vardi gelmeden evvel :-) Lakin yazilim muhendisligi kismi tutmadi :-)
bana yazılım mühendsi olucam ben derdi. :) çok da ilgilenmemiştim açıkçası. :)
-
........
-
@sinem Atma Recep din kardesiyiz :-)
cidden ilgilenmedim egoist insanları sevmem çok ısrar ederlerse dövebilirim. :)
-
@birumut DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar 2021 bekleme odasını acalım şimdiden .
Aman hocam hemen umutları tüketmeyelim benim hala bir umudum var :lying_face: :sunglasses:
-
zaman yaklaştıkça heyecan artıyor gerçekten
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum