DV2020 bekleme odası
-
şu yardımcı olabilir mi acaba. :) https://www.sabah.com.tr/galeri/yasam/sehirlerin-suc-oranlari-364917339977/2
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@annecik Gormeye ne hacet her gun Esra Erolda goruyoruz kim kime dum duma :-) Ama olsa da iyi olurdu dogrusu.
Akıl sağlığımı korumak adına o tür programlar izlemiyorum şahsen
-
La veya sf mu yoksa ny city mi deseler, direk la veya sf derim.. neden mi? Hiç bir fikrim yok :) :)
Sahi bilinçaltımda bana bu tercihi yaptıran benim farketmediğim nedenler ne acaba? iklim dışında yani.. bir de sf nun istanbula benzemesi belki olabilir, ama onun dışında sorsanız hiç bir sebep gösteremem heralde :) -
........
-
@aysegul DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
La veya sf mu yoksa ny city mi deseler, direk la veya sf derim.. neden mi? Hiç bir fikrim yok :) :)
Sahi bilinçaltımda bana bu tercihi yaptıran benim farketmediğim nedenler ne acaba? iklim dışında yani.. bir de sf nun istanbula benzemesi belki olabilir, ama onun dışında sorsanız hiç bir sebep gösteremem heralde :)Ny çok kalabalık ve keşmekeş geliyor banada , kesinlikle NY gezmeye dahi gitmem diyorum , tabii U.S. gidebilirsek ( hadi büyük konuştum başıma gelsin bari 😀 )
-
@sinem Kiyaslanamaz. Bahsettigim su sitede http://www.criminalwatchdog.com/neighborhood-watch/ Sucu isleyenin tam adresi adi soyadi boyu kilosu herseyi ifsa ediyorlar.
bize böylesi lazım işte. :) ondan sonra bak bakalım bi daha aynısını yapabiliyorlar mı. :D
-
........
-
bn sakin sessiz küçük bir yer arzu ederdim şahsen. Kısmet neresi bilmem artık. :) Amarillo o nedenle tercihlerimden biri. Ama başlangıç Houston. Cali hiç düşünmyorum
-
cali deprem bölgesi texas tornado. Depremi önceden bilmen zor ama tornadoyu günler öncesinden bilebilirsin ve ikaz alarm sistemi var
-
........
-
Arkadaşlar Güney eyaletleri gözüne kestirenler , İngilizce dışında birde Mexico göçmenlerinin dilini 3-5 kelimede olsa öğrenmesini tavsiye ediyorlar
-
........
-
@gokcell Suc veritabanini kopyalarsa soyle bir babayigit Belediye baskani filan :) ben hazirlarim boyle bir WEb sitesi :-) Gene siyasetemi sicradik ne :-)
valla Aksaray a bekleriz sizi sayın belediye başkanımız hayır demez buna. :)
-
........
-
@sinem Santa Monica ya gidecen o zaman :-)
orayı da sevmedim ben ya. :D
-
........
-
zaten azıcıcık ispanyolca biliyorum ben. :D
-
Bu ileti silindi! -
yok ben texas a gidicem arkadaş. :)
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum