Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar bu vize sayısı nasıl belirleniyor kazanmak ya galiba fayda saglamıyor sayıya göre hareket ediliyor

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yılmaz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar bu vize sayısı nasıl belirleniyor kazanmak ya galiba fayda saglamıyor sayıya göre hareket ediliyor

    sorunuzu tam anlayamadim, vize sayisi derken tam olarak neden bahsediyorsunuz?


  • link'deki excel tablomuzu doldurmak ve takip etmekde biraz zorluk çekiyoruz malesef.
    Şu anda bildiğimiz kadarı ile KCC mail ve Randevu rakamları hakkında en güncel bilgi nedir acaba ?
    Excel dolduramıyosak zaman zaman burdan birbirimize hatırlatmada fayda görüyrm.
    Ve eğer KCC 'e mail gönderme zamanımız randevu verilme sıramızı etkiliyorsa( tahminim etkiliyodur) KCC 'e döküman istemeden göndermek iyi bir düşünce olabilir.


  • ARKADAŞLAR ŞİMDİ BÖYLE BİR MAİL ALDIM NE YAPMAM GEREKİR EVRAKLARI GÖNDERMİŞTİM AMA ANLAMADIM Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center.
    Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2019 program will begin in October 2018 and conclude on September 30, 2019. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check


  • @captainblue evraklarınız bize ulaştı ve her aile bireyi için geçerli bir ds260 formu doldurdunuz diyor mail.

    Bir şey yapmanıza gerek yok artık mülakat maili bekleyeceksiniz..


  • @captainblue DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    ARKADAŞLAR ŞİMDİ BÖYLE BİR MAİL ALDIM NE YAPMAM GEREKİR EVRAKLARI GÖNDERMİŞTİM AMA ANLAMADIM Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center.
    Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2019 program will begin in October 2018 and conclude on September 30, 2019. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check

    Bu evraklarını kcc ye gönderen herkesin beklediği 'evrak onay maili' denilen mail, gözünüz aydın 🙂
    Artık mülakat tarihinizin belli olmasını beklemekten başka yapmanız gereken birşey yok.


  • sayın @captainblue kcc evrakları sizden istemeden mi gönderdiniz ?case numberınız ve ds260 submite bakınca merak ettim.


  • @nwtzki yanlış yazmışım düzenledim* evrak isteme maili aldım geçen hafta bu günde onay maili geldi sizede bu hafta gelir heralde aynı case deyiz


  • @nwtzki böyle bir mail almıstım
    The following documents are required for all applicants:
    • Copy of the international travel passport biodata page
    • Birth certificate
    • Military records for any applicant who is currently serving in the military or who has previously served in the military. If you have not served in the military, military records are not required.
    • Police certificates for applicants 16 years of age or older from all required countries, which can be found at https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-prepare-supporting-documents.html. Click the link to find if a police certificate is required for your country. If a police certificate will be sent directly to the Embassy or Consulate, submit to KCC a copy of the receipt showing you have applied.
    • If you have been convicted of a crime


  • @aysegul teşekkürler extra bir işlem yapmıcam yani saol


  • @crazycells bu sene vizeler geçen senelere göre çok daha az dağıtıldı dolayısıyla vizelerin bitmesi pek mümkün gözükmüyor diye yorumluyorum fakat konuya çok hakim değilim doğru şekilde mi düşünüyorum? ben de numaram current olmasına ve belgelerle ilgili onay maili almış olmama rağmen mülakat randevusu alamamaktan endişeleniyorum çünkü.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @baha vize sayıları ilgili olarak istatistik daha yayınlanmadı ki sen nasıl bu haberi aldın yada bir yerde mi okudun çünkü daha 3 adet bülten var. Bence daha şimdiden bu kadar karamsar olma ayrıca bu sene insanlar geçen seneye göre kıyaslama çünkü sistem değişti yani mülakat tarihi kesin gelecek çünkü onay belgesi maili gelipte almayan yok sadece ağustos 15 e kadar mülakat maili gelmezse korkmaya başla. Çünkü eylülde son buluyor ondan. Daha önünde 4 ayın var.


  • @ayvalik10 @baha verilen vize sayısı düşük evet doğru söylüyor arkadaş nisan ayı hariç geçtiğimiz 5 ayda sadece 4343 adet vize verilmiş. Bu sayıyada ceac verilerinden ulaşmak mümkün. Gecen sene ilk 5 ayda verilen vize sayısı 7836 adet aradaki fark ciddi ve kapanıcak gibide görünmüyor yaklaşık 16000 vize daha var geriye kalan 7 ayda 16000 vize verebilirler mi ? ciddi bir soru işareti. Son zamanlarda konsoloslukta ki memur sayısının az olması nedeniyle vize tarihlerinin ertlendiği maili alan arkadaşlarda var bunlarıda göz önünde bulunudurunca sayın @baha 'nın endişesi gayet normal henüz evrak maili almadığım için o endişe bende de hat safhada mevcut.


  • Arkadaşlar herkese merhaba geçen ay current oldum 15xxx case numaram. Ama hala mülakat tarihi maili gelmedi. Dvlottery e bakıyorum oradada güncelleme yok. Nisan 15’te mail bekledim gelmedi. Sizce bir sorun mu vardır yoksa normal mi?


  • @ksezen92 kcc'den evrak maili aldınız mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nevergiveup sürekli aynı şeyleri yazıyoruz bu sene SİSTEM DEĞİŞTİ geçen seneye göre kıyaslama yapmayın. excel tablosunu incelediniz mi DS 260 formunu sen mayıs ayında gönderdin mi daha numaran current olmadı ki sana evrak maili gelsin siz de bunu anlamıyorsunuz current olmadan insanlar neden sana evrak maili göndersinler ki bu mayıs ayında 29.000 gibi numaraları current bekleniyor. Ya ben yazamıyorum anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz. Daha açık nasıl yazabileyim. Bazı kişiler current olmadan mail atıyorlar ama nafile her kişiyi aynı şartlarda işlem yapmıyorlar. 3 sayfa geriye git 15.000 olan birisine hala gelmemiş mailler en son durumu buydu yani diğer insanlara bakıpta kendinizi onlar gibi görmeyin


  • @nevergiveup evrak maili 5 martta aldım onaylandı diye hala bekliyorum


  • @ayvalik10 beyefendi üslübunuzu düzeltin azarlar gibi kimseyle konuşamazsınız... Current olmadan da evrak maili alan tonlarca insan var current olduğu halde alamayanda tonlarca insan var burada sistemin değiştiğini bende biliyorum burada bilir kişi gibi konuşuyorunuz ama sizde ki bu sinir sitres nedir anlayamadım süreci en başından beri takip ediyorum büyük bir titizlikle sistem değişse bile ki değiştiğini sağır sultan biliyor bizim burda kıyasladığımız verilen vize sayısı prosesin işleyişi değil tabikide gecen sene ondan önceki seneye göre kıyaslayacağım verilen vize sayısını başka neye göre kıyaslayacağız ?? acık bir şekil yazmışım oraya geriye 16000 vize kalmış geriye 7 ay kalmış bu tempoda tamamını vermeleri düşük olasılık siz bunun nesini anlayamadınız ? bakın alttada sayın @ksezen92 de yazmış evrak onay mailini aldım diye numarasıda current olmuş mülakat maili alamamış ben bundan bahsetmiyorum.. Biraz sakin sakin üslübunuza dikkat ederek yazın koca koca insanlarız ayıp oluyor.


  • @ksezen92 sizin için endişelenecek birşey yok sadece sabırla bekleyin maili alıcaksınızdır ilerleyen dönemde belkide bu ay sonu sizede mail gelebilir haziran ayı için.


  • Ben çizelgeyi doğru yorumlayamıyorum sanırım, görünene göre en son 30k'lardan bir arkadaşa evrak isteme maili gelmiş nisan ayında. Oysa 25k üstü diğer numaralarda başka bir ekleme yapılmamış. Bu yüzden arkadaş kendisi mi döküman yolladı emin olamadım... En yüksek kaç binlere döküman istek maili geldi bilen var mı?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum