Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• @oradaki eğer olur da kazanırsam, ben de şimdiye kadar hayatında en ufak bir çekiliş bile kazanmamış biri olarak oturup ağlarım hüngür hüngür. :blush:

• @sinem e gitmeyin öyleyse, kalın burada. Bakın ne güzel soğanlar saksılar, 2 saksı da lale ekersiniz oooh misss :)

• Yasaklı

bn 8 yaşındayken bana milli piyangodan o zamanın parasıyla 5000 tl çıkmıştı. :) o parayla babam beyaz bir kartal araba aldı , eve de tv alındı ve bana da bi bilezik aldılar. :) Hiç unutmuyorum bunu. :)) Sonraki yıllarda da zaman zaman piyangolarda bişeyler çıktıgı olurdu bi defasında şans topunda 5 bilmiştim. :) ama sonra bıraktık o işleri tabii. :) Haram oldugunu ögrendikten sonra...

• Yasaklı

@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@sinem e gitmeyin öyleyse, kalın burada. Bakın ne güzel soğanlar saksılar, 2 saksı da lale ekersiniz oooh misss :)

lale de var karanfil de sümbül de gül de. :) Ama ben texasa gdicem kararlıyım oraya da ekicem. :) ayrıca koyun yetiştircem ben. koyun. :) (rahmetli adile naşite selam)

• @sinem siz her şeyi biraz geç öğreniyorsunuz anlaşılan. Gerçekleri görüp öğrenmeniz için daha fazla gecikmemeniz umuduyla :blush:

• Yasaklı

@sinem siz her şeyi biraz geç öğreniyorsunuz anlaşılan. Gerçekleri görüp öğrenmeniz için daha fazla gecikmemeniz umuduyla :blush:

biraz o gecikmenin sebebi bana dinimi düzgün ögretmeyen bizimkiler. Ögrenip uygulayınca da delirip üzerime saldırdılar ama şimdi sakinleştiler gerçi sakinleşmeleri bi 20 yıl falan sürdü :D neysse...dualarınıza amin cümlemize diyorum. :)

• Bundan 3 - 5 gün öncesine kadar kesin kazanacakmışım gibi bir umut vardı içimde. Her şey çok güzeldi. Son günlerde öyle bir ümitsizlik sardı ki içimi, sanki 7 mayıs da ''has not been sellected'' ibaresi ile yüz yüze gelecekmişim gibi :(
    Evrene olumlu mesaj göndereyim diyorum, o da olmuyor :)

• @sinem bizim kadar sıkmadığından eminim

• son sayfalarda yazmamaya, müdahil olmamaya çalışıyorum. Olay bekleme stresi nedeniyle kopmuş gitmiş siyasete, dine, ülke eleştirisine vb. yapmayın etmeyin burası bekleme odası bekleyememe değil :) sakin olalım... Hele ki 20 gün kala.

• Yasaklı

Bundan 3 - 5 gün öncesine kadar kesin kazanacakmışım gibi bir umut vardı içimde. Her şey çok güzeldi. Son günlerde öyle bir ümitsizlik sardı ki içimi, sanki 7 mayıs da ''has not been sellected'' ibaresi ile yüz yüze gelecekmişim gibi :(
    Evrene olumlu mesaj göndereyim diyorum, o da olmuyor :)

deriin bi nefes alıp içinizden dua edin ve açık havada bol bol yürüyün iyi geliyor. :)

• Yasaklı

@aayhann anlayamadım neyi sıkmadık? toparlayamadım

• @sinem neyse kapatalım boşver :D

• Yasaklı

@aayhann tm. :)

• @Sinem hanım, ortalığı hep siz karıştırıyorsunuz farkında mısınız. Bi durun da :)

• Yasaklı

@dreams_usa valla billa bişey demedim bn koyunlarımı seviyordum hayalimde. :D Ayhan bey sıkmak deyince toparlayamadım bi an. :)

• @sinem hanım, bir video izledim kurban bayramında ki kurbanlıklarla ilgili. Sanırım hindistanlılar mı, Pakistanlılar mı ne işletiyordu. Kesim yerleri filan da vardı, lakin leş gibiydi ve çok da pis koktuğunu söylüyordu youtuber. Bence öyle bir yer düşünün, temiz ve sağlıklı. Özellikle kurban bayramlarında tercih sebebi olursunuz diye düşünüyorum.

• yanlış yere gitmiş mesajım ilk defa resim yükleyeyim derken kusura bakmayın da son sayfaların tamamı Sinem hanımla sayın dreams ın yazıları içlerine açıpta bakmadım direk muteledim durgunlaştığını düşünene kadarda açmayı düşünmüyorum sizden ricam yazışmalarınıza artık özelden devam etseniz ?

• Mustafa Kemal’in tırnağı olacak bir siyasetçi veya devlet adamı gelmedi bu ülkeye ondan sonra. Beyinsizler tarafından harcanan bir ülkede yaşıyoruz şu an. Tarihi bilmek önemlidir evet ama ekonominin felaket olduğunu anlamak için ekonomist olmaya gerek yok.

• https://hizliresim.com/y6Xvb0 diğer sayfaya yetişemedim bile bunun ss ini alırken 1 sayfa daha doldurmuşsunuz

• Yasaklı

@sinem hanım, bir video izledim kurban bayramında ki kurbanlıklarla ilgili. Sanırım hindistanlılar mı, Pakistanlılar mı ne işletiyordu. Kesim yerleri filan da vardı, lakin leş gibiydi ve çok da pis koktuğunu söylüyordu youtuber. Bence öyle bir yer düşünün, temiz ve sağlıklı. Özellikle kurban bayramlarında tercih sebebi olursunuz diye düşünüyorum.

zaten kafamda böyle bir yer işletmek var. Hayallerimiz konusunda detaylı anlatmıştım. Şöyle düşünüyorum bir çiftlik olacak ana binada üst kat bizim evimiz alt kat lokanta tuvaletler abdesthane ve ufak bir mescid... kendin pişir kendin ye tarzı bizim Aksarayda kılıçaslan parkı vardır orada çardaklı mangal yakma yer olan yeşillikler içinde etrafa serpiştirilmiş yerler olacak aileler gönüllerince et seçip taze taze pişirebilecekler mangal getirebilecek ya da mevcut mangalları kiralayabilecekler. Ayrıca bir kesimhane ve Kurban bayramı ve adaklık için ayrı bir kesim hane olacak işçiler için lojmanlar olacak hayvanların(Koyun keçi at tavuk kaz ördek hindi tavşan) bölümü ayrı olacak ekilip biçilen bölüm ayrı olacak çocuklar için park ve su kaydıragı+havuz olacak yapay şelale olacak yani kompleks bir şey ayrıca şehirde şarküteri dükkanım olacak ve ürünler çftlikten taze taze gelecek. Et tavuk yumurta hindi ördek kaz süt ve süt ürünleri tereyag yogurt peynir ... Yetiştirebilirsem Zeytin. Bal. Sadece bir hayal ama güzel bir hayal... :)

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k