DV2020 bekleme odası
-
be yine çırayı tutuşturdum, kaçayım bir müddet :) :) :)
-
@sinem oooo, ne zarar etmişsinizdir.
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem oooo, ne zarar etmişsinizdir.
helali hoş olsun vatana feda olsun. :)
-
be yine çırayı tutuşturdum, kaçayım bir müddet :) :) :)
nayır nolamas gitmeyinis. :D
-
@oradaki eğer olur da kazanırsam, ben de şimdiye kadar hayatında en ufak bir çekiliş bile kazanmamış biri olarak oturup ağlarım hüngür hüngür. :blush:
-
@sinem e gitmeyin öyleyse, kalın burada. Bakın ne güzel soğanlar saksılar, 2 saksı da lale ekersiniz oooh misss :)
-
bn 8 yaşındayken bana milli piyangodan o zamanın parasıyla 5000 tl çıkmıştı. :) o parayla babam beyaz bir kartal araba aldı , eve de tv alındı ve bana da bi bilezik aldılar. :) Hiç unutmuyorum bunu. :)) Sonraki yıllarda da zaman zaman piyangolarda bişeyler çıktıgı olurdu bi defasında şans topunda 5 bilmiştim. :) ama sonra bıraktık o işleri tabii. :) Haram oldugunu ögrendikten sonra...
-
@sinem e gitmeyin öyleyse, kalın burada. Bakın ne güzel soğanlar saksılar, 2 saksı da lale ekersiniz oooh misss :)
lale de var karanfil de sümbül de gül de. :) Ama ben texasa gdicem kararlıyım oraya da ekicem. :) ayrıca koyun yetiştircem ben. koyun. :) (rahmetli adile naşite selam)
-
@sinem siz her şeyi biraz geç öğreniyorsunuz anlaşılan. Gerçekleri görüp öğrenmeniz için daha fazla gecikmemeniz umuduyla :blush:
-
@sinem siz her şeyi biraz geç öğreniyorsunuz anlaşılan. Gerçekleri görüp öğrenmeniz için daha fazla gecikmemeniz umuduyla :blush:
biraz o gecikmenin sebebi bana dinimi düzgün ögretmeyen bizimkiler. Ögrenip uygulayınca da delirip üzerime saldırdılar ama şimdi sakinleştiler gerçi sakinleşmeleri bi 20 yıl falan sürdü :D neysse...dualarınıza amin cümlemize diyorum. :)
-
Bundan 3 - 5 gün öncesine kadar kesin kazanacakmışım gibi bir umut vardı içimde. Her şey çok güzeldi. Son günlerde öyle bir ümitsizlik sardı ki içimi, sanki 7 mayıs da ''has not been sellected'' ibaresi ile yüz yüze gelecekmişim gibi :(
Evrene olumlu mesaj göndereyim diyorum, o da olmuyor :) -
@sinem bizim kadar sıkmadığından eminim
-
son sayfalarda yazmamaya, müdahil olmamaya çalışıyorum. Olay bekleme stresi nedeniyle kopmuş gitmiş siyasete, dine, ülke eleştirisine vb. yapmayın etmeyin burası bekleme odası bekleyememe değil :) sakin olalım... Hele ki 20 gün kala.
-
Bundan 3 - 5 gün öncesine kadar kesin kazanacakmışım gibi bir umut vardı içimde. Her şey çok güzeldi. Son günlerde öyle bir ümitsizlik sardı ki içimi, sanki 7 mayıs da ''has not been sellected'' ibaresi ile yüz yüze gelecekmişim gibi :(
Evrene olumlu mesaj göndereyim diyorum, o da olmuyor :)deriin bi nefes alıp içinizden dua edin ve açık havada bol bol yürüyün iyi geliyor. :)
-
@aayhann anlayamadım neyi sıkmadık? toparlayamadım
-
@sinem neyse kapatalım boşver :D
-
@aayhann tm. :)
-
@Sinem hanım, ortalığı hep siz karıştırıyorsunuz farkında mısınız. Bi durun da :)
-
@dreams_usa valla billa bişey demedim bn koyunlarımı seviyordum hayalimde. :D Ayhan bey sıkmak deyince toparlayamadım bi an. :)
-
@sinem hanım, bir video izledim kurban bayramında ki kurbanlıklarla ilgili. Sanırım hindistanlılar mı, Pakistanlılar mı ne işletiyordu. Kesim yerleri filan da vardı, lakin leş gibiydi ve çok da pis koktuğunu söylüyordu youtuber. Bence öyle bir yer düşünün, temiz ve sağlıklı. Özellikle kurban bayramlarında tercih sebebi olursunuz diye düşünüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum