DV2020 bekleme odası
-
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar :) :) :) anlaşılan Amerikaya da gelip ortalığı karıştırmasından çekiniyorsun @Sinem hanımın.
yok bre Texas ın Amarillo suna yerleşip koyun yetiştiricem ben. :)
-
@oradaki çok dogru... Benm hayatım biraz fırtınalı geçti üç dört defa mevcut kurulu düzenimi yıkıp yeni baştan yeni bir şehirde tek başıma inşa etmek durumunda kaldım o nedenle gözüm ondan pek korkmuyor paran var ise ve dikkatli davranırsan bir şekilde sıkıntılrı aşarsın diye düşünüyorum . Çok daha az para ve bir dolu sorunla aştımsa orada da aşarım... diyorum şimdilik. :)
-
@rüzgar :) :) :) anlaşılan Amerikaya da gelip ortalığı karıştırmasından çekiniyorsun @Sinem hanımın.
sn @dreams_usa aksine güzel bir renk katacaktır. Her insan dünyanın her yerinde özgürce eşit şartlar altında yaşayabilmeli..
-
@sinem biz koyunlardan kaçıyoruz, sen orada da koyun diyorsun. Yapma Allasen :) :)
-
Ama Koyun mübarek bi hayvan sevgili @dreams_usa .. 5 ayda bir gebe kalıp ikiz doguruyor. :) bakımı kolay... ayrıca helal et taze taze. gdo lu besin yok organik. gübresi de faydalı ve para eder. :)
-
@sinem biz koyunlardan kaçıyoruz, sen orada da koyun diyorsun. Yapma Allasen :) :)
bence siz koyunlardan degil korkularınızdan kaçıyorsunuz. Korkmayın bu kadar bre valla billa bişey etmices. :D
-
@sinem hmm, 4 ayaklı koyunlar bunlar. İyiymiş :)
-
@dreams_usa :D :D
-
Yahu o değil de @Sinem hanım, sizinki dolarlarınızı bozdurun çağrısı yaptığında neden bozdurmadın? Yöneticisine karşı biraz asi gördüm sizi :) :)
-
Yahu o değil de @Sinem hanım, sizinki dolarlarınızı bozdurun çağrısı yaptığında neden bozdurmadın? Yöneticisine karşı biraz asi gördüm sizi :) :)
bozdurdum. :) sonra bi daha aldım. :) gene bozdur derse gene bozdururum. dedigim gib acımak yok. :)
-
be yine çırayı tutuşturdum, kaçayım bir müddet :) :) :)
-
@sinem oooo, ne zarar etmişsinizdir.
-
@sinem oooo, ne zarar etmişsinizdir.
helali hoş olsun vatana feda olsun. :)
-
be yine çırayı tutuşturdum, kaçayım bir müddet :) :) :)
nayır nolamas gitmeyinis. :D
-
@oradaki eğer olur da kazanırsam, ben de şimdiye kadar hayatında en ufak bir çekiliş bile kazanmamış biri olarak oturup ağlarım hüngür hüngür. :blush:
-
@sinem e gitmeyin öyleyse, kalın burada. Bakın ne güzel soğanlar saksılar, 2 saksı da lale ekersiniz oooh misss :)
-
bn 8 yaşındayken bana milli piyangodan o zamanın parasıyla 5000 tl çıkmıştı. :) o parayla babam beyaz bir kartal araba aldı , eve de tv alındı ve bana da bi bilezik aldılar. :) Hiç unutmuyorum bunu. :)) Sonraki yıllarda da zaman zaman piyangolarda bişeyler çıktıgı olurdu bi defasında şans topunda 5 bilmiştim. :) ama sonra bıraktık o işleri tabii. :) Haram oldugunu ögrendikten sonra...
-
@sinem e gitmeyin öyleyse, kalın burada. Bakın ne güzel soğanlar saksılar, 2 saksı da lale ekersiniz oooh misss :)
lale de var karanfil de sümbül de gül de. :) Ama ben texasa gdicem kararlıyım oraya da ekicem. :) ayrıca koyun yetiştircem ben. koyun. :) (rahmetli adile naşite selam)
-
@sinem siz her şeyi biraz geç öğreniyorsunuz anlaşılan. Gerçekleri görüp öğrenmeniz için daha fazla gecikmemeniz umuduyla :blush:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum