Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Acil kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
1 1 100 1

• Selamlar,

Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• Orange County Anaheim Flooring Showroom Acil Eleman Ariyor

İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    168 Bakış
    S
    Orange County California Anaheim Flooring Showroom icin bayan eleman ariyoruz. Saatlik ucret yada salary seklinde olacak , satislardan komisyonda veriyoruz . Secilecek eleman Hemen baslayabilir. Ilgilenirseniz basvurulariniz yapin . [email protected] telefonumuz 562 756 3044. Telefon ile basvurabilirsiniz
  • NY ta oda arıyorum.

İlan ve Duyuru
    2
    1 Oy
    2 İleti
    200 Bakış
    mahmut yıldırımM
    Merhaba , ny brooklyn deki flatemate odadan ay sonunda ayrılacağız. Brooklyn BayRidge'te Aralık başı itibariyle kalmak isterseniz burayı tavsiye edebilirim.
  • Ehliyet icin Seattle’de adres ariyorum.

İlan ve Duyuru seattle ehliyet wisconsin
    1
    0 Oy
    1 İleti
    720 Bakış
    Ahmet EfiloğluA
    Merhaba yesilkartforum.com Ben ve 2 arkadasim Wisconsin’da work and travel yapiyoruz. Vize suremiz bitmeden 5 yillik Us ehliyeti almak istiyoruz, bunun icinde Seattle’de adres gostermemiz gerekli. Adres konusunda yardimci olabilecek, sonrasinda ehliyeti bize gondermekte yardimci olacak ev sahibi ariyoruz. 25 Agustos’ta Seattle geliyoruz, oneri ve cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
  • Jersey city de 1-1.5 aylik kiralik oda

İlan ve Duyuru
    3
    1 Oy
    3 İleti
    577 Bakış
    aliarmgnA
    @berkergn13 merhaba ben tatil icin Turkiye ye gidecegim,planim 4 hafta fakat gelecek kisiye gore 6 haftaya kadar uzatmayi planliyorum , biletimi almadim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k