Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kiralik Oda (Austin, Texas)

İlan ve Duyuru
1 1 152 1

• Merhabalar, Austin merkezde oda kiralama hizmeti veriyorum. Her yere yurume mesafesinde olan binamiz ile yuruyerek Capitol binasina 10, River Walk'a 14 dakika uzakliktadir. Ilgilenenler bana buradan veya +18478685381 numaram uzerinden ulasabilir. Whatsapp da kullanmaktayim.

Benzer Başlıklar

• Acil kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    97 Bakış
    G
    Selamlar, Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
  • Philadelphia Kiralık Oda

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    87 Bakış
    emreusaE
    Merhaba Philadelphia FishTown bölgesindeki 4 katli bahceli evimizin boş odasına oda arkadaşı arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar 267 774 6000 numarasından whatsapp ile iletişime geçebilir.
  • Texas ya da Florida'da kiralık oda arıyorum

İlan ve Duyuru
    10
    0 Oy
    10 İleti
    531 Bakış
    Peter_McQueenP
    @enemy Teşekkürler bilgilendirmeniz için.
  • miami'de kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    25
    0 Oy
    25 İleti
    2k Bakış
    redsat2000R
    @DewRM Eylül ayında Okullar nedeniyle fiyatlar artabilir. Herhangi bir ay kısıtlaması yok Kiralar normalde Miami’de pahalı . Zillow Apartment Com veya Facebook Marketplace den araştırma yapmanızda fayda var. Ben Şuan Savannahta yaşıyorum. 5 ay önce Miami’den taşındım. İş konusunda geldiğinizde araştırma yapmanızda fayda var .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k