DV2027 Sohbet Odası
-
@MaxCaufield ilk ABD'de yaşama isteğimi bu videoyu izlediğim zamanlar artırmıştı. 5 sene kadar önce olması lazım. O zaman ben de "vay be ne hayatlar ve yerler var" demiştim.
-
Nerede böyle bir haber gördünüz? Kaynağınız nedir?
-
@Raskolnikov-0 kaynağınız nedir?
-
@asencan googleye green card yazsan bile çıkar karşına
-
Nükleer fizikçiyi öldüren kişi green cardlıymış. ondan dolayı çekilişi askıya aldılar
-
Trump zaten önceki aylarda Green card çekilişine bir söylemi vardı. birde bu olay olunca kökten çözdüler işi tertemiz bitti durum. daha green card çekilişini kimse beklemesin
-
Şu çekilişe ilk defa ciddi ciddi başvurayım dedim. Aylardır da hevesle bekliyordum ama sonuç bu oldu. Geçmiş olsun artık diyecek bir şey yok.
-
Şaka gibi gerçekten ya
-
-
Hadi geçmiş olsun herkese
-
Bu ileti silindi! -
Trump’ın tek başına gücü yetmez buna. Sonuçta kongreden geçmedi. Bu iptal olur ama ne zaman 😔
-
@asencan bende öyle düşünüyorum
-
Pasaport şartı beklerken komple ertelendi 😄
-
Aciklama nerden yapildi orda gece yarisi arkadasim amerikada suan konusuyorum haber kanallarinda boyle birsey yok suan diyo ama hersey olabilir 😀
-
-
burada yayınlanmadığı sürece ben iptal haberini fake olarak kabul ediyorum :D https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news.html
-
Geçmiş olsun Greencard iptal
-

-
@freedom hayat bitti. on binde bir şansla loto oynuyorduk onu da elimizden aldılar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum