DV2027 Sohbet Odası
-
@Ahmet-KARA, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@eni-vici-vokke Nedense içimde hep bi Türkiye de yasaklanacak korkusu var. Ama yasaklamazlar diye düşünüyorum.
Türkiyenin yasaklanması pek olası değil hem reel anlamda hemde askeri anlamda
1:) Nato üyesiyiz
2:) ABD'nin ülkemizde üsleri varAyrıca ABD istediği gibi bizi parmağında oynatıyor , gel diyor geliyoruz git diyor gidiyoruz ( buna mecburuz , engel olacak maddi manevi gücümüz yok zaten , el mahküm )
-
@rıdvanyrl israrla imzanizi eklemediginiz surece ve dogru konu basliginda sorunuzu sormadiginiz surece sorunuza dogru cevap alamayacaksiniz ne yazik ki.
YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.
İmzanızı oluşturduktan sonra sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor.
-
@heyysanadiyom Hocam Birleşik Krallık ve Kanada'yı dahil etmemiş, yasaklamış adamlar ya hu... Onlar da NATO üyesi, onlarda da Amerikan Üssü var (Hadi Kanada'da yokta, askeri var diyelim). Onu bırak, ABD'nin en büyük 2 müttefiki. gayet rahat yasaklar bizi de ama bu sefer yokuz, en azından şimdilik. Bir de bu durum, son 5 yılda resmi ya da gayri resmi yollardan ABD'ye gelip bir şekilde oturum alanların sayıları ile ilgili. Belli bir rakama ulaştıktan sonra, çeşitlilik gereği o ülke vatandaşlarına çekilişi yasaklıyorlar...
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@heyysanadiyom Hocam Birleşik Krallık ve Kanada'yı dahil etmemiş, yasaklamış adamlar ya hu... Onlar da NATO üyesi, onlarda da Amerikan Üssü var (Hadi Kanada'da yokta, askeri var diyelim). Onu bırak, ABD'nin en büyük 2 müttefiki. gayet rahat yasaklar bizi de ama bu sefer yokuz, en azından şimdilik. Bir de bu durum, son 5 yılda resmi ya da gayri resmi yollardan ABD'ye gelip bir şekilde oturum alanların sayıları ile ilgili. Belli bir rakama ulaştıktan sonra, çeşitlilik gereği o ülke vatandaşlarına çekilişi yasaklıyorlar...
en sonunda zaten yazmışsınız , kanada ve birleşik krallığın çekilişe ihtiyacı yokki , yasaklama dediğimiz şey çekilişten bağımsız ülkeye girişlerin yasaklanması , benim yazdığım şey; bizim ülkenin abd ye girişinin yasaklanması konusunda
-
Greencard çekilişi süresiz askıya alınmış
-
@Raskolnikov-0 haberi görür görmez direkt geldim buraya. hapı yuttuk herkese geçmiş olsun :/
trump hükümeti gidene kadarda açılmıcağını düşünüyorum -
@MaxCaufield ilk ABD'de yaşama isteğimi bu videoyu izlediğim zamanlar artırmıştı. 5 sene kadar önce olması lazım. O zaman ben de "vay be ne hayatlar ve yerler var" demiştim.
-
Nerede böyle bir haber gördünüz? Kaynağınız nedir?
-
@Raskolnikov-0 kaynağınız nedir?
-
@asencan googleye green card yazsan bile çıkar karşına
-
Nükleer fizikçiyi öldüren kişi green cardlıymış. ondan dolayı çekilişi askıya aldılar
-
Trump zaten önceki aylarda Green card çekilişine bir söylemi vardı. birde bu olay olunca kökten çözdüler işi tertemiz bitti durum. daha green card çekilişini kimse beklemesin
-
Şu çekilişe ilk defa ciddi ciddi başvurayım dedim. Aylardır da hevesle bekliyordum ama sonuç bu oldu. Geçmiş olsun artık diyecek bir şey yok.
-
Şaka gibi gerçekten ya
-
-
Hadi geçmiş olsun herkese
-
Bu ileti silindi! -
Trump’ın tek başına gücü yetmez buna. Sonuçta kongreden geçmedi. Bu iptal olur ama ne zaman 😔
-
@asencan bende öyle düşünüyorum
-
Pasaport şartı beklerken komple ertelendi 😄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum