Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Başvuru ile ilgili güncel bilgi var mı?

• @mertq Hocam ingilizce pratik yapma uygulamalari var. Yapay zeka ile karsilikli sesli diyaloglar kuruyorsun, telaffuz, gramer ve kelime bilgisi olarak konusmanin ne durumda oldugunu soyleyip hatalarini duzeltiyor. Tabii ki gercek birisi ile konusmak ile ayni sey degil ancak baslangic icin gayet yeterli bir yontem. Ben telaffuz icin kullaniyorum cok faydali uygulamalar. Buradan yazmam uygun olmayabilir ilgilenirsen ozelden konusuruz.

• @T-C-Kubilay-Dikici microsoft yada google translate içinde konuşulanı anlık çeviri özelliği var onu kullanırsın önerebileciğim başka şey kalmıyor yazdıklarını okuyunca.

Uygulamayı ve sözlükleri telefona yükle internetsiz çalışabilir gittiğin yerde bas konuş şeklinde derdini öyle anlatırsın.

Gemini yapay zeka da anlık çeviri yapar ama o internet gerektirir.

• @MySea Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Amerika'ya gelme sebebim ticari amaçlı, kendi işimizi kuruyoruz ve tüm ekibi ve ticaretleri oraya taşımayı hedefliyoruz daha iyi bir gelecek için.

Şu anlık üniversite hayalim pek yok ama network kurmak ve kendimi geliştirmek için üniversiteye gideceğim bir süre sonra efendim.

• @kemal85 😆 Teşekkürler hocam. dikkate alacağım.

"dil dile değmeden dil öğrenilmez" hiç benlik değil, hep yalnız takılmışımdır. 😃

• @emircan_ Teşekkür ederim hocam. size özel'den mesaj gönderiyorum şimdi.

• ⭐⭐

@kemal85 çok ihityaçta öyle yaptım araç kiralarken bir kaç soru sormuştu sigorta ile ilgili ve otoban ücretleri ile ilgili o zaman anlık çeviri programlarını kullandım

• İngilizce mutlak gerekli en azından gitmeden fikriniz olsun. İngilizce çok nankör aktif olarak kullanmadığınız sürece akılda kalmayacaktır. En azından temel bilgileri öğrenirseniz kelimeleri de öğrenip kullandıkça daha hızlı öğrenirsiniz. Ekstra olarak bir kaç youtube videosunda göçmenlere ücretsiz ingilizce kursları olduğunu gösteren videolar vardı. Bence ilk aylar ingilizce pratik+öğrenme ile geçmeli. Dil olmadan hiç birşey olmaz.

• @falsepoet gayet bildiğim bir konu.:)

• Bu çarşamba da geçti, sen gelmez oldun 😞

• Günaydın ☀ Giriş yaptığımda hep başlamaması ile dert yanıyorlar 😃 Ben yine söylüyorum, Nisan'da açılıp Mayıs'ta sonuçlanması gerçekten işime gelir 🙂 En zoru başvurudan sonraki bekleme evresi.. Bir form sayfası göreceğiz neticede, geç görsem de sorun yok.

• @Witch-Lilith Günaydın ben de sizinle aynı fikirdeyim. Mayısa 5 ay kaldı. Dv2027'nin bir ayda açıklanması benim de işime gelir. Keşke kılavuz yayınlansaydı da pasaport şartı geldi mi başvuru ücreti olacak mı gibi belirsizlikler giderilseydi nisana kadar gönül rahatlığıyla beklerdik.

• @ecafk2000 Bence de kılavuz yayınlanması bence yeterli gibi. Bir başvuruyu 5 ay beklemek var, bir de 1 ay beklemek. Ben başvuru sayfasını az çok hayal edebiliyorum, bence erken açılması da gereksiz geliyor. Şimdiki yazılımlar 1 günde bile çekiliş sonuçlarını açıklamaya yeter fakat manuel birkaç kontrol için 1 ay süre fazla fazla yeter bile diye düşünüyorum.

• Delice bir şey geldi aklıma sabah sabah.
    Hani olmaz da sesli düşünüyorum diyelim,🙄😁
    Trump ve Türkiye yakınlaşması mı diyelim son dönem olanlar mı diyelim;
    ABD Türk vatandaşlarına belirli kriterler çatısı altında sınırlı sayıda direkt oturum başvuru kontenjanı tanır mı? Sadece Türkiye değil bir kaç ülke için de yapabilir mi diye aklımdan geçti. Ben böyle uçuk kaçık şeyler düşünürüm bazen 🤣😂😅

• Merhaba arkadaşlar başvuru süreciyle ilgili bir gelişme varmı acaba ? Ne zaman başlayacağı hakkında bilgi varmı?

• ⭐⭐

@optimistic herhangi bir resmi açıklama yok maalesef sadece bugün okuduğum haberlerin neticesinde trump altın kartı başlattığına dair haberler okudum

• Arkadaşlar merhaba,
    Gold Card resmi olarak başlatıldığını gördüm ve trumpcard.gov sitesine gidip bilgilerimi girdiğimde ödeme kısmında 15 bin dolar yazıyor. 1 milyon değil miydi?

• ⭐⭐⭐⭐

@randomlyselected linkini verdiğiniz sitede şöyle açıklanmış;
    "For a $15,000 DHS processing fee* and, after background approval, a contribution of $1 million, receive U.S. residency in record time with the Trump Gold Card."
    yani $15k ilk işlem ücreti gibi birşeymiş 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici yaklaşık 42.5 milyon tl'ye abd'de sınırsız oturma izni satılıyor vatandaşlık yok. Bu durum da green card'ın ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Adamlar 1 milyon dolara vize veriyor. Düşük case numarasıyla dv lottery talihlisi olmak gerçekten insanın hayatında en şanslı olduğu an olabilir.

• Bu gold kart olayı inşallah Green cartı etkilemez, bu yönetimden süpriz beklenir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |