DV2026 Sohbet Odası
-
@drbaykal birkaç arkadaşımızla tanışmıştık, birkaçıyla da selamlaşmıştık sadece, olabilir :)
İnşallah :)Bugüne kadar ben çok rahattım da, artık bir tık gerilmeye veya heyecanlanmaya başladım sanırım.
-
Yarın mülakata girecek herkese bol şans 🍀 yolunuz açık olsun.
-
@bkio Yarın için herkese bol şans, umarım her şey çok güzel geçer!
-
Bol şans arkadaşlarr ben bile çok heyecanlıyım umarım mükemmel geçer <3
-
Slm herkeslerden güzel haberler bekliyorum heyecan yapmayın (Evet demesi kolay olduğu için dedim itiraf ediyorum :))
-
@selselink23 @teoman-erbey @Ömer-Akın @kedilikişi @m4rtcan @Barış-Bayburtlu @corabora @ozg-akg @kerem @fume @iBaykus @elifinamerica @MEB @joseph-universe @ALİ-GAFFAR @user6340 @Soparalil @archyesim @sanskapida @hasan0606 @ozelv @ceyda01 @hkos81 @Ebruli44
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle vizesini alan herkesi tebrik ediyor ve mutlu bir hayat diliyorum. Bugün itibariyle Excel tablosundan gördüğüm kadarıyla mülakata girmiş görünüyorsunuz, umarım herkes vizelerini almıştır.Sizlerden isteğim Excel tablosunda vizenizi aldığınız tarihi güncellemeniz (soru işareti olan yer), bu tablo biz ve bundan sonraki talihliler için güzel bir veri tablosu. Güncelleme yapamayan arkadaşlar buradan veya mesajla bana iletirse onun adına giriş ve renklendirme yapabilirim.
DV 2026 Excel Takip Listesi (tabloya erişmek için buraya tıklayın)
-
Dv lottery görüşmeleri ne zamana kadar devam edecek Ankara’da? Son randevuyu ne zaman alacaklar acaba? EB1A için randevu bekliyorum, Dv’ler bitince gelir randevu diye beklemedeyim
-
Bu hafta Ocak bülteni açıklanıyor, ancak salı günü tatil olacağı için siteye bakmanıza gerek yok. Tahmini numaraları alalım :) Ben 12bin diyorum.
-
@bkaraca Salı günü neden tatil?
-
@Selimdiskaya52 Veterans day
-
@bkaraca arttırıyorum 13.500 😃
-
@bkaraca 20 binlere kadar açıklanacak gibi hissediyorum :)
-
@Shahidoglu inanması güç ama bir o kadar da mutlu edici bir tahmin :)
-
@bkaraca Soyle guzelinden bir CURRENT gorsek cok iyi olmaz mi be haha!
-
@Shahidoglu neresi için söylüyorsunuz. ankara mı?
-
Bugün bülten açıklanır mı acaba ?
-
@Murat-Dündar Cuma geceye kadar aciklanir. Bu aralar hep ayin 15 ine dogru aciklaniyor.
-
Agam bizimlen egleniyir... Yeni bultenin 8500 aciklanmasi acikcasi sasirtti. Ama benim dusuncem; buyuk buyuk atlayip aylarca oyle kalmasindansa, kucuk kucuk ileleyip Nisan Mayis gibi birden arttirmasi daha iyi, daha olasi. Umudum 2021 senesi gibi ziplamasi.
Umalim ki bu sene de gecen sene gibi vize yakmayip 53-55k vizeyi bassinlar. Hakkimizda hayirlisi
-
@sbkandemir Öyle de, 750 kişinin current olması biraz saçma. Bu, birkaç günde verilebilecek vize sayısı. Gecen yil gibi kotanin cok asagisinda vize vererek kapatabilirler yine
-
@bkaraca Kesinlikle! 750 artis bence de sacma. 2024 senesinde toplam 53368 vize basilmisken (CEAC data), 2025 senesinde 45873 vize basmislar. hele ki 2023 senesinde 55061 vize basmislar.
Umarim bu sene gonderdikleri illegal gocmenlerin yerini legal gocmenlerle doldurmak isterler de 55bin vize basmayi kabul ederler. Ne olursa olsun tax payer her turlu ise yarar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum