Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

NYC/Brooklyn'de merkezi ve güvenli konumdaki odamı kısa süreli kiralıyorum

• Selamlar. Ben Selin. Kensington, Brooklyn’deki merkezi konumdaki odamı 10 Aralık- 25 Şubat tarihleri arasında kiralıyorum. Aylık ücreti tüm faturalar dahil, 1350 dolardır. Oda güvenli, temiz ve sakin bir muhittedir. Aynı zamanda Coney Island Avenue (merkez, ucuz alışveriş), Ditmas Avenue, Cortelyou Avenue (Cafeler, barlar) Ocean Parkway gibi önemli yerlere, Q ve F trenlerine ve otobüslere sadece yürüme mesafesindedir. Single family house içerisinde ferah, geniş, full döşeli bir odadır. Fiyatlar tek kişi üzerindendir. Tarihler esnektir. Kişi sayısı üzerine gerek olursa konuşulacaktır. İlgilenenler bana buradan ulaşabilir. IMG_9918.jpg IMG_9915.jpg IMG_0300.jpg IMG_9936.jpg IMG_0289.jpg

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.3k

| | | |