DV2027 Sohbet Odası
-
Sanırım ayın 22'sine kalacak bu yıl :(
-
@diablo_ercan sabirla beklemekten baska bir cozum yok, gec olsun ama guc olmasin diyelim :d
-
@Kaan-Morgan PASAPORTTA VEYA KİMLİKTE NE YAZIYORSA ONU YAZMANIZ GEREKİYOR DİYE BİLİYORUM
-
Bi green card başvurusu yapacağız Amerika’da hükümet kapandı ya.
Başvuru sitesinde altta yazdığım metin yazarken sanki hükümet kapanması bitmeden başvurular başlamayacak. Adamlar zaten açık açık yazmışlar siteye. Hükümet kapanması nedeyiyle bu sitede ki güncellemeler sınırlı olacak diye.
“FEDERAL GOVERNMENT SHUTDOWN
Due to the Democrat-led shutdown, website updates will be limited until full operations resume.“ -
Başvurularının başlamamasının iki nedeni vardır muhtemelen. İlki, Hükümetin kapanması diğeri de yeni yasa ile ücretli olması.

Daha önce ki tarihlere baktığınızda hiç bu kadar geç kalındığı gözükmüyor bir kez hariç. Sanırım ilk defa böyle bir süreç yaşanıyor. Başlama tarihlerini görüyorsunuz.

Sabırla beklemekten başka çaremiz yok, saygılar. 1 hafta içinde açarlar muhtemelen.
-
Adettendir diyip Çarşamba günü açabilirler. :)
-
İlk iletim umarım son olmaz diyerek aranızdayım . Aynı zamanda ilk başvurumuz olacak , hiç birsey hissetmiyorum lakin buradaki herkes gibi şansımız yaver giderse mutlu olacağız .
-
O kadar bekledik bari pasaport şartı da koysalar.
-
Bence ne kadar başvuru günü kısalırsa o kadar iyi, dediğimi anlayanlar vardır :)
-
KUZULARIN SESSİZLİĞİ VAR
-
saat olarak 12:00 noon'da açılmış şimdiye kadar. Bu nedenle bugün türkiye saati ile 19:00'da açılabilir.
Bunun dışında 30+1 gün olması nedeniyle yarın türkiye saati ile 19:00'da açılabilir.
Genelde çarşambaları açıldığı için 22 Ekim 19:00'a kayabilir.
Yada cidden government shutdown nedeniyle bekliyor olabiliriz.
Ancak tarihteki government shutdownlar çok uzun süreli olmamış, toplam 9 kere kapanmış ve ortalamaları 9 gün sürmüş. (2018'de 35 günlük rekor var 1 adet)
Yani 1 hafta süre içinde %95 açılır başvurular diyorum. -
@BlueGeostar bu yil umarim sans yuzunuze guler
-
@Zeq Roger That! Copy That! :D
-
@khanjar onu bende duydum ama yeni kimlikte yazmadığı için sordum
-
@Zeq, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Bence ne kadar başvuru günü kısalırsa o kadar iyi, dediğimi anlayanlar vardır :)
başlama gecikti bitişte gecikir mi merak ettim doğrusu
-
@heyysanadiyom uzatmazlar bence
-
@aku onunda bilgisini verirlerdi bence olsaydı
-
Sanırım bize şundan oldu;
-
Yok be ya ben öğrenci adamım umarım pasaport şeyi gelmez yapamam ben çünkü elimde yok
-
bir aciliyormus... 1 dollar olmus 100 dollar... ne yaparsiniz ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum