Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mülakat tarihini erteleme yada iki kere mülakata girme

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
53 21 7.3k 17

  • 2023 kasım ayında askerliğim var, mülakat tarihimde asker olacağım tarih aynı zamana denk gelirse mülakatı erteleyebilirmiyim ? Bununla ilgili problem yaşarmıyım ? Süreci sıkıntıya sokmak istemiyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @Prm-oguzhan, içinde söyledi: Mülakat tarihini erteleme yada iki kere mülakata girme

    2023 kasım ayında askerliğim var, mülakat tarihimde asker olacağım tarih aynı zamana denk gelirse mülakatı erteleyebilirmiyim ? Bununla ilgili problem yaşarmıyım ? Süreci sıkıntıya sokmak istemiyorum.

    2023 kasım ayında askerliğinizin kaçıncı ayında olacaksınız? Mayıs 2024 yılında geldiğinizi düşünürsek mülakat alıp mülakata katılmadığınız zaman sizin için ayrılan vize baska birine verilir siz döndüğünüz zaman tekrardan askerlik görevinde olduğunuz bilgisini verip tekrar mülakat talep edin.


  • @waterman bedelli gideceğim hocam askere 26 gün olurda kasıma denk gelirse diye ne yapsam bilemiyorum

  • ⭐⭐⭐

    @Prm-oguzhan, içinde söyledi: Mülakat tarihini erteleme yada iki kere mülakata girme

    @waterman bedelli gideceğim hocam askere 26 gün olurda kasıma denk gelirse diye ne yapsam bilemiyorum

    Bedelli ise cok sorun olmaz zaten mülakat tarihi size en erken 1.1.5 ay önce geliyor


  • @waterman o tarihe denk gelirse direk mail atıp celp ve sevk belgemi iletirsem sanırım uygun bir tarih verirler ?

  • ⭐⭐⭐

    @Prm-oguzhan bende öyle düşünüyorum


  • Bu ileti silindi!
  • ugurswayU ugursway bu başlıktan bahsetti

  • Merhabalar 3 Ocak için Bangkok için mülakata çağrıldi.. muhtemelen katilamayacagim. Öncesinden Bangkok'a mail atmalı miyim yoksa mülakat tarihi geçtikten sonra direkt sistemden belirtip yeni tarih mi istemeliyiz?


  • @2000ruhu yalnız değilmişim aynı soruyu soran birini bulmak iyi hissettirdi 😄 sağlık, eğitim, iş özellikle yıl sonu gibi karışık durumlar içerisindeyiz, forum yöneticimizin fikrini ben de merak ediyorum, bir kaç çıkış yolu var aslında, mülakata girip sağlık raporunu sonradan da alabiliriz, sağlık randevusundan sonra Tr dönüş yapıp bir hafta sonra tekrar da Hk da gidebiliriz (maliyetli olan)


  • Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz

    1. Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır
    2. Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız

Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    2 İleti
    593 Bakış
    E
    Aradan uzun zaman geçmiş ancak başkalarının işine yaraması açısından 2024 için güncel bilgi vereyim. Bizim de başımıza aynı durum geldi, eğer konsolosluğa mail atarak uygun bir dil ile ifade ederseniz yeni randevuya izin veriyorlar ancak randevuyu sizin bulmanız lazım günlerce uğraşarak bir boşluğu zor bulduk
  • Greencard Mülakat Ofisi seçimi

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    15
    -2 Oy
    15 İleti
    649 Bakış
    crazycellsC
    @Tufan-Zeren sorulariniz icin yeni baslik olusturmayin, var olan basliklari kullanin.
  • mulakatan sonra tekrar mulakata cagirildim.

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @mhepekiz mulakatan sonra tekrar mulakata cagirildim. içinde söyledi: Sona yaklaştıkça AP konusu mu arttı yoksa sadece tesadüf mü bu evham diyelim :) arkadaslar ceac'tan dosya durumunu kontrol edince, once durumun 'ap'ye sonra da 'onay'a donustugunu biliyor. Fakat buna ragmen son ay oldugu icin -bu sekilde olmasi beklenmesine ragmen- ap yazisi tedirginlige neden oldugundan, foruma durumu bildirip stresi azaltmaya calisiyorlar :) Ama soyle bir durum da var, bu tabii gercekten idari isleme kalanlar icin gecerli... 30 Eylul son vize basim tarihi oldugu icin, sonlara yaklasirken daha fazla kisinin idari islem sureci sonuclaniyor.
  • 0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    yapay-zekaY
    Bu bultene https://travel.state.gov/content/visas/en.html adresinde sag alt tarafta https://travel.state.gov/content/vis.../bulletin.html isimli basliktan ulasabilirsiniz. Her ayin 15'ine dogru bir sonraki ayin bulteni aciklanir. Ve aciklanan bultende "B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY..." basliginin altindaki EUROPE bolgesindeki 'aktif' (current) numaraya bakmaniz gerekmektedir. (Her bolge icin ayri sayida kisi DV icin sans kazanmaktadir, dolayisiyla her bolgenin case numaralarinin ilerleyisi birbirinden farklidir(bagimsizdir). Turkiye ‘Europe’ kategorisinde bulunuyor.) Bunun disinda her ayin bulteninde bir sonraki ay aktif olacak numaralar da "C. DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT OFF WHICH WILL APPLY..." baslikli kisimda on bilgi olarak verilir. Yani su an icinde bulundugumuz Mayis ayinda, gelecek ay olan Haziran'a ait vize bulteni aciklanacak ve bu Haziran bulteninin icinde hem Haziran'a ait hem de Haziran'dan bir sonraki ay olan Temmuz'a ait aktif numaralar aciklanacak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum