Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
4.2k 487 204.0k 494

  • @onuru evet Kanada bu sistemi yapıyor, hatta Başkan Trump’da sistemi değiştirelim Kanada gibi yapalım söyleminde bulunmuştu. Bakalım gelirse iyi olur, hatta konsolosluk mülakatında A1 seviye sınavını geçemeyen elense bile çok güzel olur. Ben olsam ülkeye en nitelikli donanımlı kişileri alırım


  • @randomlyselected inatla hatalı bilgi vermeye devam ediyorsunuz. Ds formunda çocuk sayısını doğru doldurmalısınız evet ancak greencard almayacak bireyin mülakata gelmesine gerek yok çocuk büyük farketmeksizin.yeterki asıl talihli ve grrencard alacaklar mülakata katılsın. Size çok güzel 2-3 örnek vereyim 21 yaşından büyük çocuğu olan ebeveyn talihliler çocukları zaten vize alamayacak form bile doldurmuyorlar mülakatada çocuk gelmiyor, çocuğuyla iletişimde olmayan ebeveyn formuna çocuk sayısını ekliyor ancak mülakata çocuk katılmıyor, yurtdışı konsolosluğunda asıl talihlinin vizesini alıp çocuklarına sonradan ankaradan vize almaya çalıştığı bir çok deneyimde mevcut.


  • @heyysanadiyom yüzünüzün yarısını sinek kaydı yapıp diğer yarısını uzun bırakın birde böyle deneyin 😀 şaka bir yana takılmayın bu kadar, yapay zekayla eletcek olsalardı bu kadar detaylı kuralda yazmasına rağmen aynı fotoğrafla üst üste senelerde başvuranları elerlerdi bir çok kişi var aynı fotoğrafla başvurup kazanan. kurallara uyan formatta fotoğrafınızı çekin ve başvurun gerisi şans


  • @Emre-Kurtulmuş hocam fotografcıların toollarla arkaplanı beyazlatmasına ne diyorsunuz, elenme sebebi gibi duruyor bilemedim.


  • @Ali_deniz44 bence direkt size amerikan vatandaşlığı verilsin. çok değerli birisine benziyorsunuz.


  • @ucangeyik su an moralim inanılmaz yerıne geldı tesekkürler bilgi için


  • @randomlyselected Ben de alabilir miyim A1,5 benim :l


  • @Emre-Kurtulmuş hocam sizin için demesi kolay nasıl olsa talihlisi olmuşsunuz. ama insan yinede şansa bırakmak istemiyor.


  • @Emre-Kurtulmuş
    siz yorumu saptırıyorsunuz bakın

    "Ds formunda çocuk sayısını doğru doldurmalısınız evet ancak greencard almayacak bireyin mülakata gelmesine gerek yok"
    çocuğun adına ds formu doldurulup ve mülakata gelmediğinde o sistemde gözüküyor. vize memuru diğer çocuk nerde dediğinde ne olacak?

    çekiliş başvuru formunda örn. 5 çocuklu aile 3 ü 21 yaş üstünde 2 si 21 yaş altı ben diyorum ki 21 yaş altı hepsi mülakata katılmalıdır. hem ds formunu doldurup hem de mülakata katılmasınlar. okuruz burda deneyimlerini sizde mutlu olursunuz.

    ABD'de reşit yaşı 21 olduğu için çocuğun karar verme yapısı yok. yok efendim ben amerikada yaşayamam o yüzden mülakata katılamayacağım. 21 yaş altı her çocuk ailesine bağlıdır.

    eğerki çocuk gitmek istemiyorsa amerikada yaşamak istemiyorsa. mülakata katılımını sağlar sonrasında hakkından feragat eder.

    NOT : Amerikan Konsoloslukların, Içişleri bakanlığı tarafından verilen yetkiye göre türk vatandaşlarının gerekli bilgileri ulaşma yetkileri var. keyfi olarak 21 yaş altı çocuk gelmeyip ve aynı ev çatı altında yaşadığını sistemde gördüklerinde. mülakata katılım sağlayan aileye de ret verme ihtimalini de gözönüne koyun. aynı ev çatı altında yaşamayıp ve 21 yaş altıysa bir sorun olacağını düşünmüyorum. ama aynı çatıda yaşayıp 21 yaş altı çocuk amerikada yaşamak istemiyorsa bile mülakata katılım sağlamalıdır.


  • @Johnny-B-Goode, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

    @randomlyselected Ben de alabilir miyim A1,5 benim :l

    Verdim gitti...


  • @gungorhan Sağ olun artık bu başlıkta işim kalmadı, çekilişe katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

  • ⭐⭐

    @aku kral şimdi şöyle greencard kazanılması durumunda her şey yerinde gider mülakat aşamasına gelindiği zaman çok para harcanacak ankara dışında bir ilde yaşıyorsan yol masrafları hastane muayene masrafı, bu sırada bir pasaportun olması gerekiyor. konsolosluk ücreti hadi üstüne vizeyi aldın türkiyeden amerikaya uçak bileti ıvır zıvır. hani yoksa baştan başvuru yapmamakta fayda var. kimse sana "ooooo kazandın demek, al sana vize amerika da yaşayacağın ev, araba, her ay düzenli maaş" demeyecek :D


  • @diablo_ercan o yüzden 4 kişi eksilemiş demek, aydınlandım.


  • Bu ileti silindi!

  • @randomlyselected zaten eleme dedikleri şeyi yapıyorlar, gereksiz kurallara takılanları eliyorlar (yanlış foto yükleme, isim Türkçe karakter kullanma vs.) bu mudur eleme sizce? Önüne geleni alırsa hintli tır şoförü gibi bir sürü boş beleş var böyle. dediklerimemi takıldınız. Zaten adam güzel kriterde koymuş ama yetersiz mesela tecavüzcü ve çocuk tacizi isen elenirsin, katilsen elenirsin, (böyle adamların dünyada yeri yok) adam senden sağlık raporu istiyor, olumsuz isen elendin. Şimdi gelip lise mezunu biri (şu an da eğitim sisteminde 10 zayıfı olan biri sınıf geçiriliyor ve mezun ediliyor.) Lise mezunu şartını yükseltmenin neresi yanlış? Ayrıca 55-60 yaşındaki adamın ülkeye faydası ne olacak? Yaş kriteri (Kanada aynısını yapıyor) size kalsa ilkokul mezunu okuma yazma bilmeyen dahi alınsın dersiniz. Zaten yaşadığın ülkede yere çöp atıyorsan, asansörde sigara içiyorsan, hayvana eziyet ediyorsan, trafikte yayaya yol vermiyorsan, gitme kardeşim, nitelikli insanların içinde yaşamak istiyor insan, boş beleş insanların içinde yaşamak istemiyor. Boş beleş insanlar kusura bakmasınlar o ülkeye de gelip kirletmesinler.


  • @Gökhan-A, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

    @barisakkaya umarım pasaport + ücret konusu gerçekleşir

    Tek temennim o. Cüzi bir sey olabilir ama gitmeyecek kendini buna hazirlamamis kisiler basvurayim ya cikar belki bakarizlari hazirlikli olan ve bu ani bekleyen binlerce kisinin sansini azaltiyor.


  • @randomlyselected en azından ülkeye faydam var, 2 üniversite bitirdim, orta seviyede İngilizce biliyorum, sabıka kaydım yok, evimden işime işimden evime giden, vergimi ödeyen, sokak hayvanlarını seven ve yere çöp atmayan biriyim, sizin gibi boş beleş değilim.


  • @Johnny-B-Goode ben evde çektim beyaz duvar olmasına rağmen duvar hafif dokulu olduğu için, fonu photoshopta beyaz yaptım. Testten geçti, ama sorun olabiliyo mu? Siz böyle yazınca çekindim


  • @matissera yakın zamanda arkaplanın shoplanmasıyla ilgili bir şeyler okudum forumda ama net bilgi sahibi değilim, ben de merakla konunun hortlatılmasını bekliyorum.


  • @ucangeyik benim pasaportun teslim edilmesi 1.5 ayı bulmuştu neden geç oldu hiçbir fikrim yok


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum