Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Başvurular yüksek ihtimal 16 ekim de başlayacak. Çünki 1 usd duyurusu 16 eylül de yapıldı 1 ay sonra başlar dendi.

Herkese bol şans

• @Johnny-B-Goode yok hocam estagfurullah ben olması olası bir olay hakkında bilgilendirme yaptım ama insanlar nedense kesin olacakmış gibi anlayıp eksi atmış olabilir ondan dedim diğer entry de lütfen tekrar okuyun 😃

• @Figen Teşekkür ederim Figen Hanım.

• @beceke suan hukumet shutdown oldugu icinde olabilir

• Yasaklı

Yarın 8 Ekim Çarşamba, son 8 yıldaki başvuruların hepsi çarşamba başlatıldığı düşünüldüğünde, Ekim ayındaki 2. Çarşamba’ya geldik. Bakalım sistemi yarın açacaklar mı, açmazlar ise, gelecek hafta çarşambaya kalacaktır, o da 15 Ekim’e denk geliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@mertq

Kazanan olursanız kimin gidip girmeyeceğine göre başvuru formunu doldurmuyorsunuz.

Siz veya anneniz için dolduracağınız formda başvuru için istenen tüm bilgileri eksiksiz girmeniz gerekiyor, hem sizin formunuzda hem de anneniz için dolduracağınız formda babanıza ait bilgilerin eksiksiz olması gerekiyor. Babanizin bilgilerini doldurmaz ve çekilişte talihli olursanız mülakatta eksik bilgi beyan etmekten diskalifiye olursunuz.

• herkes bi teoride bulunmuş. bence vize bülteni açıklandığı zaman çekiliş başvurusu açılır 😃

• ⭐⭐

@randomlyselected bir etkisi var mı bilmiyorum ancak ABD'de federal hükümet bütçe anlaşmazlığı nedeniyle kapandığı için greencard başvuruları da açılmıyor olabilir. 8 ekim çarşamba 19:00'u bekleyip görelim.

• @ATS16 Babamın bilgilerini girerim hocam ama onun green card almasını istemiyorum. diyelim ki annem çekilişi kazandı, babamın da bilgilerini girerim fakat annem ve kendim green card almam yeterli.

bu konuda fazla bilgim yok hocam teşekkürler bilgi için.

• @diablo_ercan devletin yönetim şekli ile hükümetin yönettiği durumlar farklıdır. sırf bütçe anlaşmazlığı ile hükümetin kapanması, yeşil kart çekilişine etkisi olması zayıf olduğunu düşünüyorum. bence bu başvuru ücreti yasası 16 eylülde resmileştiği için ondan kaynaklı bir gecikme olduğunu düşünüyorum.

• @mertq eğer olası bir aile ebeveynlerin çekilişi kazanması durumunda mülakata tüm aile ebeveynlerinle gitmen gerekir. Anne-Baba kazandıysa ve 21 yaş altı çocuklar mülakata beraber gitmeli. yoksa aksi durumda vize reddi alırsınız. bu da ufak bir not olsun size

• ⭐⭐⭐⭐

@randomlyselected @mertq

Asıl kazanan baba olmadığı sürece sorun yok. Asıl kazanan anne olursa veya siz olursanız, babanız için DS260 formu doldurmadan veya konsolosluğa mülakata gitmeden süreci yönetebilirsiniz/göçmen vizenizi alabilirsiniz. Mülakatta soru gelirse babanız neden gelmiyor diye, kişisel tercihi olarak beyan edebilirsiniz. Başvuru formunda anneniz ve siz babanızın kimlik bilgilerini eksiksiz girmeniz gerekiyor.

Şansı artırmak adına baba için ayrı bir çekiliş başvuru formu doldurup, sizi de ekleyip, Asıl kazanan baba olursa; tüm süreç baba üzerinden yürümesi gerekecek. DS260 form doldurma, mülakata katılma ve ABD’ye ilk girişi baba ile beraber veya baba girdikten sonra siz ülkeye giriş yaparak yürütebilirsiniz sadece. Sizde giriş yaptıktan sonra her bir bireyin süreci birbirinden ayrılıyor, babanız green card haklarından feragat ettiğine dair bildirim yapabilir ve kartını iade edebilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@randomlyselected tüm aile bireylerinin gitmesine gerek yok asıl talihli ve gitmek isteyen aile üyelerinin gitmesi yeterli

• ⭐⭐⭐⭐

@matissera Artık hiç bir danışmanlık firmasına para ödemenize gerek yok. Başvurular açıldığında dikkatli bir şekilde başvurunuzu doldurun ve gönderin, Mayıs'ta kazandığınızı öğrenirseniz bu forum sayesinde ücretsiz olarak bütün süreci tek başına yönetebilirsiniz. Bol şanslar!

• ⭐⭐⭐⭐

@matissera

Bol şans 🍀 hayal ettiğiniz gönlünüzden geçtiği gibi olsun 🧿🙏🏻

• @Serapp Teşekkür ederimm, evet evet biliyorum, bu sefer kendim başvuracağım, başvurmak kolay zaten, bi çıksın da 🙂 herkese bol şans

• @ATS16 Çok teşekkür ederimm, herkesin hayalleri gerçek olsun ☺ 🙏

• Bugün başvuru başlar diye düşünüyordum. Halen bir gelişme haber yok sanırım

• merhaba bu sene başvuru yapıcam yenı katıldım buraya lütfen banada yardımcı olurmusun

• Bana da bugün açılmayacak gibi geliyor haftaya kaldı gibi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |