Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
4.2k 487 203.7k 494
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @randomlyselected @mertq

    Asıl kazanan baba olmadığı sürece sorun yok. Asıl kazanan anne olursa veya siz olursanız, babanız için DS260 formu doldurmadan veya konsolosluğa mülakata gitmeden süreci yönetebilirsiniz/göçmen vizenizi alabilirsiniz. Mülakatta soru gelirse babanız neden gelmiyor diye, kişisel tercihi olarak beyan edebilirsiniz. Başvuru formunda anneniz ve siz babanızın kimlik bilgilerini eksiksiz girmeniz gerekiyor.

    Şansı artırmak adına baba için ayrı bir çekiliş başvuru formu doldurup, sizi de ekleyip, Asıl kazanan baba olursa; tüm süreç baba üzerinden yürümesi gerekecek. DS260 form doldurma, mülakata katılma ve ABD’ye ilk girişi baba ile beraber veya baba girdikten sonra siz ülkeye giriş yaparak yürütebilirsiniz sadece. Sizde giriş yaptıktan sonra her bir bireyin süreci birbirinden ayrılıyor, babanız green card haklarından feragat ettiğine dair bildirim yapabilir ve kartını iade edebilir.


  • @randomlyselected tüm aile bireylerinin gitmesine gerek yok asıl talihli ve gitmek isteyen aile üyelerinin gitmesi yeterli

  • ⭐⭐⭐⭐

    @matissera Artık hiç bir danışmanlık firmasına para ödemenize gerek yok. Başvurular açıldığında dikkatli bir şekilde başvurunuzu doldurun ve gönderin, Mayıs'ta kazandığınızı öğrenirseniz bu forum sayesinde ücretsiz olarak bütün süreci tek başına yönetebilirsiniz. Bol şanslar!


  • @matissera

    Bol şans 🍀 hayal ettiğiniz gönlünüzden geçtiği gibi olsun 🧿🙏🏻


  • @Serapp Teşekkür ederimm, evet evet biliyorum, bu sefer kendim başvuracağım, başvurmak kolay zaten, bi çıksın da :) herkese bol şans


  • @ATS16 Çok teşekkür ederimm, herkesin hayalleri gerçek olsun :smiling_face: :folded_hands:


  • Bugün başvuru başlar diye düşünüyordum. Halen bir gelişme haber yok sanırım


  • merhaba bu sene başvuru yapıcam yenı katıldım buraya lütfen banada yardımcı olurmusun


  • Bana da bugün açılmayacak gibi geliyor haftaya kaldı gibi


  • @barisakkaya Umarım son dakkika golu olarak bir Pasaport şartı gelirde tadından yenmez yaa. Güzel süprizlere ihtiyacımız var :D

  • ⭐⭐⭐⭐

    Tamamen şahsi fikrim, 1$ödeme konusundaki altyapı çalışması ile ilgili uzamış olabilir süreç.
    Ayrıca yönerge yayınlanmadan pat diye siteyi dv2027 başvurularına açmazlar diye tahmin ediyorum. O yüzden takip edeceğiniz şey dv2027 instructions olmalı bence.
    Herkese bol şans 🙏🏻


  • Merhaba başvuruda:
    City/Town: yazan kısma şehir mi giricez ?
    District/County/Province/State: yazan yerede ilçeyi mi giricez ?


  • @Witch-Lilith kaldırdıkları şeyi neden bir daha şart koysunlar ki :d


  • greencard başvuru ile ilgili soruları buradan sorabiliyor muyuz foruma ?


  • @barisakkaya

    DV-2026 2 Ekim 2024
    DV-2025 4 Ekim 2023
    DV-2024 5 Ekim 2022
    DV-2023 6 Ekim 2021
    DV-2022 10 Ekim 2020
    DV-2021 2 Ekim 2019
    DV-2020 3 Ekim 2018

    Daha önce başlama tarihlerinde 10 ekimde başladığına da şahit olduk bence bu hafta sonuna kadar başvurular başlar.


  • merhabalar iyi günler dilerim fotoğraf hakkında teknik bir sorum olacaktı.
    Green Card Çekiliş başvurusu için de fotoğraf yüklemeniz istenecektir. DV Lottery başvuru sayfasında sizden istenen bu fotoğraf için de şartlar aşağıdaki gibidir:

    Yükleyeceğiniz fotoğraf JPEG (.jpg) formatında olmalıdır.
    240 kb ve daha düşük boyutta olmalıdır.
    5×5 cm kare olarak boyutlanmış olmalıdır.
    Taranmış fotoğraflar için 300 dpi olmalıdır.

    SORU: bu 300 dpi konusu nedir tam olarak en az 300 dpi mi olmalı yoksa maksimum mu 300 dpi olmalı mı bunu anlamadım ? bizim çekildiğimiz fotoğraf 96 dpi değere sahip bir sorayım dedim sistemi nasıl bilmiyorum.
    stüdyoda çekildim taranmış fotoğraflar için diyor ama onu belirtmiş benim fotoğrafım taranmış olarak mı geçiyor. ben fotoğrafçıda çektirdim bizzat dijital olarak mail adresime iletti fotoğrafı
    link: https://hizliresim.com/bk53638


  • @Emre-Kurtulmuş çekilişe kaç çocuk yazıldıysa o çocukların hepsi gitmelidir. örneğin 4 çocuk yazıldıysa çekiliş formunda. sonradan vazgeçen çocuk olursa mecburi şekilde mülakata 4 çocuk olarak gitmelidir. aksi durumda vize reddi uygulayacaklardır vize memuru


  • selamun aleyküm. ben ilk defa katılcam çekilişe.örneğin kazandım diyelim. 2027 demi abd ye gitmeye hak kazanmış olcam. yoksa mülakatı geçtim, vizemi aldım hemen gidebilirmiyim. hiç bir bilgim yok.


  • arkadaşlar başvuru fotoğrafı için bir şeyi merak ediyorum , ilk 2 başvurum sıfır sakal ile 3. başvurum hafif sakallı (kirli) idi ve 4. başvurumda 1 senelik uzattığım , düzgün taranmış ve düzgün-şekilli şekilde fotoğraf çektirdim , sizin duyduğunuz , bildiğiniz uzun sakallı başvurupta greencard çıkan kişi var mı? Hafif bir tereddütte kaldım , şüphe duyulmayacak bir şeyde değil gibi malumunuz hiç dokunmadan up uzun sakal bırakanlar sıkıntılı olabiliyor(abd için konuşuyorum , acaba sistem böyle fotoğraflar yapay zeka ile eleyebiliyor mudur? benim öyle değildi fotoğrafım)



Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum