Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@Ekto-Oktan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Onur-Kürekçi O değilde bu adama niye tam 4 tane olumsuz eksi bastılar ki yorum gayet normal bir yorum gibi duruyor şuanda kafam karıştı hahaha :F

Eksilendikçe yorumun daha silik görünmesi çok güzel 🙂 Helal edin hocam son dakika ben de eksiledim. Çok önem verdiğiniz bir şeyse geri alabilirim @Onur-Kürekçi

• Bu ileti silindi!

• devleti açsalar da başvursak yine 🙂

• Selamlar herkese üniversite 4. Sınıf öğrencisiyim başvururken lise mezununu seçersem eğer olurda çekilişi kazanırsam üniversitem bitmiş olacak sorun olurmu mülakatta ?

• @mertq soylemleriniz biraz fazla agresif degil mi sizce ? eksi vermelerinde hic bir sakinca yok bu kisilerin lutfen soylemlerinize dikkat ediniz.

• @overlokmakinesi https://yesilkartforum.com/forum/topic/7456/ücretsiz-dv2026-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır?page=1

Some university courses - üniversite terk ya da üniversite öğrencisi

işaretlemesi yapılabilir diye düşünüyorum. Sonuçta üniversiteyi o gün başvuru itibariyle bitirmediniz.

• Herkese merhaba,
    Şu an 35 yaşındayım ve ben de bu kervana katılmış bulunuyorum. Bundan sonraki süreçte artık aktif bir şekilde buralardayım.
    Faydalı bir platform olduğunu ilk okumaya başladığım dakikalarda anladığım bir platform; herkesin emeğine sağlık. Senelerini forumlarda geçirmiş bir kişi olarak, forum kültürünün bu denli aktif olduğu bir platform gördüğüm için ekstra mutlu oldum.
    19 yaşındayken internette sanırım o zamanlar başvuru ile uğraştığımı hatırlıyorum ama yapabildim mi yapamadım mı, inanın hatırlamıyorum; sadece 2-3 gün uğraşmıştım. O zamanlardan beri uğraşsaydım belki şu an çok farklı olabilirdi.
    Artık bu saatten sonrasına bakalım diye böyle bir yolculuğa çıkmaya karar verdim. Kura da çıkar ya da çıkmaz, yılmak yok diye bundan sonra her sene "O sene bu sene" mottosu ile buralardayım.
    Üç çocuk (8, 6, 1 yaşında) ile bu macera nereye evrilecek, nerede başlayıp nerede son bulacak; bu süreçlerin hepsini hep birlikte burada göreceğiz. Çünkü sizlerden alacağım yardımlar çok değerli olacak ve edindiğim bilgilerle ben de elimden geldiğince diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım.

• ⭐⭐

@overlokmakinesi hayır sorun olmaz

• ⭐⭐⭐⭐

@Zeq bknz: sürümden kazanç.
    Yüksek belirlenen bir miktar tepkiyle karşılaşır ve tekrar engel çıkarır karşısına nasıl ki pasaport şartına karşı tepki aldı ve mahkeme kararıyla karşılaşıldı aynısı yüksek ücret içinde geçerli

• ⭐⭐⭐⭐

@Ekto-Oktan kaynaksız bir bilgiyi olacakmış, miş gibi bahsetmesinden dolayı olası muhtemel

• @Rhonster size katılıyorum. Bu arkadaş sanırım burayı ne zannediyor fakat böyle tavırlar uslub hiç hoş değil. Geçen banada alakasız "Komik olduğunu zannettiği" bir video alıntılayıp yollamış anlam veremedim gerçekten tuhaf insanlık.

• h2c vizesi çıkıyormuş bilgisi olan var mı acaba

• 2019 dan beri başvuran biri olarak arkadaşlar herkese bol şans. Keşke 100 dolar olsa, şartlar daha ağır olsa kanaatimce.

• Bu sene bizde yerimizi alalım.

• ⭐⭐⭐⭐

@mertq neden eksilendiğinizi daha net anlatamazdınız galiba tebrikler

• Yasaklı

Gördüğü yanlışa tepkisiz kalmayan forum, ohh o ne güzel forum.

• Merhaba arkadaşlar. 2019 dan beri başvuruyorum. Başvurular 1 dolar ile 250 olabilir haberlerini gördüm. Acaba dopru mu başvurular açılmadı hâlâ

• Birde başka bir sorum da şu olacak, Green card kazanıp giden. Mutsuz olan var mı. En sonunda herşeyi satıp amerikaya gelmeyi. 1 tır alıp çalıştırmayı düşünüyorum. 10 yıllık vize aldım

• @byhero Başvuru ücreti 1 dolar olacak.

• Yasaklı

@byhero, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Birde başka bir sorum da şu olacak, Green card kazanıp giden. Mutsuz olan var mı. En sonunda herşeyi satıp amerikaya gelmeyi. 1 tır alıp çalıştırmayı düşünüyorum. 10 yıllık vize aldım

Bu konuyla ilgili uzun uzun anlatıyor Kadir Zora

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |