DV2027 Sohbet Odası
-
@asariel kardeş, kesin bir şey yok daha ortada paranıza yazık, yönerge açıklansın ondan sonra böyle bir şey gelirse halledirsiniz zaten. Zaten çekiliş başvurusu 1 ay sürüyor
-
Başvuru sayfası açılmış mi ya bilginiz var mı?
-
@Bertilda hayır acılmadı çarsamba günü diyorlar tahmın olarak hayırlısı
-
@Ali_deniz44 kesin konuşmadım zaten dv2027 den önce 2 şeyin dedikodusu vardı biri paralı olacağına dair biri de passaport şartı getirileceğine dair paralı şartı geldi ikincisinin de gelme ihtimali yüksek dedim düzgün okuyun lütfen
-
olurda eğer passaportlu olursa ve hala başvurmak isteyenler olursa passaport işlemleri hızlı sürüyor ağır bir bürokrasi yok 1 hafta içinde evinize gelir
-
@SERHAT-TARHAN teşekkür ederim
-
Gidip hemen başvurun pasaportunuzu alın hemde 10 senelik alın bir daha uğraşmayın.
-
@Onur-Kürekçi 2022 yılında pasaport almak istedigimi en yakın arkadasıma söyledim ve bana ne gerek var boşuna alma.sanki yurt dışına mı gidiceksin dedi.ama ben 10 yıllık almak için sadece 1100 tl ödedim toplamda.şu anda 10 senelik pasaport ne kadar tutar bilmiyorum ama diyecegim şu onur bey,alınmış alınmıştır.sonuçta sizin er yada geç almanız gereken bir evragınız. son olarak da şunu belirtiyim size bana alma sakın diyen arkadasım su anda zamlı bir sekılde 1 senelık alabıldı benım 10 senelik aldıgım fiyattan

-
@Bertilda 16 Eylül 2025’te yayımlanan kuralla DV çekilişi için $1 elektronik kayıt ücreti getirildi. Bu değişikliğin yürürlüğe girmesi yaklaşık 30 gün sürecek şekilde planlanmış muhtemelen başvurular 7–15 Ekim 2025 tarihleri arasında açılır.
-
@mustf201 dogru yanlış bilemem ama 16 eylül +30gün süre varmış paralı olması için 15
ekim çarşamba denk geliyor sanırım -
@Johnny-B-Goode, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@kugutex 94'te başvurdunuz mu

Evet. O yillarda internet olmadığı için posta yolu ile başvuru yapılıyordu. Bayağı meşakkatli işti
-
@SERHAT-TARHAN passaportunun olması her şekilde avantaj bence diyelim ki gc çıkmadı ama 4 ay sonra belki başka ülkeye gitme fırsatı ya da yurt dışına seyehat etme fırsatı yakaladın onda kullanırsın şahsen benim 2 tane var

-
@ATS16 DV-2026 ya ait toplam kaç kişinin başvurduğu ve ülkelere göre kazanma sayısını "Fiscal Year 2025 Visa Bulletins" bölümünde göremedim. Neden bu yıl istatistikleri paylaşmadılar?
-
@kugutex evet hatta 15. senesinde kazanan birinin anısında da bu durum geçmekte. https://eksisozluk.com/entry/33731759
-
@dilmel forumun en sevdiğim yanı , bu şekilde link gösterilerek mesaj yazılması , teşekkürler mesajınız için

-
@bayfrodı CNA ne, ccna mi demek istediniz?
-Dünzenlendi-
Sağlık alanıyla ilgiliymiş cna şimdi kontrol ettim -
@Johnny-B-Goode Sertifikalı Hemşire Yardımcısı olarak geçiyormuş ben öyle okudum.
-
@SERHAT-TARHAN istemeleri normal ama sizin vermeniz normal değil.
son 1-2 senenin çekiliş konu başlıklarını okursanız emin olun size para ile yardımcı olacak kişilerden daha fazla bilgiye sahip olursunuz. Dikkat edilmesi gereken konuların en önemlisi türkçe karakter "ŞĞİÇÖ" kullanmayın ve geçmiş yıllarda kullandığınız fotoğrafı kullanmayın. onun dışında başvuru yaparken gerekirse sayfayı türkçeye çevirin veya adım adım çevirmen kullanın.. -
@Serapp Çok teşekkür ederim.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum