DV2027 Sohbet Odası
-
ABD Ankara Konsolosluğuyla nasıl e posta üzerinden iletişime geçebilirim.Herhangi bir adres bulamadım.E posta adresini bilen varsa yazabilir mi? şimdiden teşekkürler
-
Ne zaman belli olacak arkadas bu çekiliş. Daha gidip market videosu cekicez 😒
-
arkadaşlar 2025 için 4 gün kaldı ya , en son kaçıncı CN sıra gelmiş Ankarada?
-
@SERHAT-TARHAN Bir gün bir Doğu Avrupalı, 2. Dünya Savaşı sırasında Alman askerleri tarafından yakalanmış ve Auschwitz toplama kampına gönderilmiş. Gel zaman git zaman açlık, işkence ve ağır çalışma koşulları ve esir olmanın da verdiği psikolojik buhran ile günlerini geçirmeyi ve kurtulmayı umut ederken gece rüyasında bir tarihte kurtulacağını görmüş. Umutlanan adam rüyasında gördüğü tarihe kadar aylarca dayanmış, hayatta kalmış. Ama rüyasında gördüğü tarih gelmiş çatmış ve o gün hiçbir şey olmamış. Ne onu kurtaracak bir ordu, ne de yardım edecek bir kişi. Ertesi gün bu adam yatağında ölü bulunmuş. Çünkü onu umut yaşattı ve hayal kırıklığı öldürdü. Yani, çokta heveslenmeyin.
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Dur daha başvurular başlamadi :d
-
@hadi-BE marketten sonra carmax videosuda bekliyorum :)
-
ilk kez katılacağım heyecan fena (hnbs)
-
@rnc, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Dur daha başvurular başlamadi :d
Tamam tamam sakinim. Anlık bir heyecan bastı 😂
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@hadi-BE marketten sonra carmax videosuda bekliyorum :)
Tabi ki hemen listeme ekliyorum. 😂 Şaka maka hala market videosu yapan vardır di mi? En son gecen sezon tırcı arkadaslara bakıyordum. 😁Diğer videolar çok da tat vermemişti.
-
@hadi-BE Baktığın zaman o market videoları kötü olmuyor floridaya gittiğimde o izlediğim videolardaki marketlerden alış veriş yaptım çok uyguna geldi giyim konusunda da keza aynı o videolara göre gittim :)
-
@RyanSnowace bir şey olmaz sizde alışırsınız, geçtiğimiz senelerdede 8k ya gelmemesi imkansız, 10k altı sorun olmaz, 15k altı dert etmesin vs gibi bir çok yorum yapan kişiler gördük buralarda maalesef neler yaşandığı ortada. Hata olan talihli arkadaşın tekrar başvurmak istemesi değil yani
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@hadi-BE Baktığın zaman o market videoları kötü olmuyor floridaya gittiğimde o izlediğim videolardaki marketlerden alış veriş yaptım çok uyguna geldi giyim konusunda da keza aynı o videolara göre gittim :)
Kesinlikle o videolar işe yarıyordur, ancak o kadar çok izledim ki artık kendimi yerel halktan sayıyorum. 😂 Mesela geçen sene de tırla Amerika’yı dolaştım. Bakalım bu sene Amerika’da neler yapacağım, bana da sürpriz olacak. 😁
-
@heyysanadiyom 8363CN
-
@T-C-Kubilay-Dikici Ben de Floridaya gitmeyi düşünüyorum tam olarak neresine gitmiştiniz Jacksonvilleye taşınma düşüncem var lakin değilim Atlanta da göz kırpıyor
-
@Selimdiskaya52 merhabalar ben tatile gittiğimi için size net bir yeri söylemem doğru olmaz orada yaşayanlarla iletişime geçerseniz size daha çok yardımcı olacaktır
-
@blueboy21 bence böyle birşey yok kazanan bir kaç kisinin fotoğrafini gordum mezuniyet fotografi ile kazanmis arka fon gri ve hafif yana dönük bir sekilde poz vermis
-
Yönerge açıklandı mı arkadaşlar
-
merhaba örnek dv formu doldurum videosu var mı acaba
-
greencard için istenen fotoğrafımı 3 ayrı ai ile kontrol ettirdim baş-çene ve göz hizası % lerine kadar ayrıntılı baktırdım. Bunların hepsi sorunsuz ama bazı yerlerde fotoğrafın 54kb dan az olmaması lazım tarzında yorumlar görüyorum. Çok detaylı araştırdığımda resmi kaynaklarda sadece 240kb ı geçmemesi gerektiği gözüküyor. Sizce 49.9kb lık fotoğrafla basvuru yapmamda sorun olur mu?
-
-
@mahmutceliker artık ücret kısmı da ekleneceği için, güncel bir video gelir umarım. Başvuru başladıktan sonra @Yeşilkart-Forum Adminlerinden güncel başvuru videosu bekliyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum