Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @crazycells yeşil çerçeve ile onay vermediği için hata olarak yorumladım. Haklısın aslında bu bir hata değil.

• Merhabalar ben fotoğrafçıda pasaport için 1 hafta önce resim çektirdim onu çektirirken green card içinde istedim ama arka fonu shopla beyazlatma yaptı saçlarımın üzerinde ki minik saçları temizledi söylediğimde bu şekilde oluyor green card fotoğrafı dedi ama içime sinmiyor hem pasaportta olduğu için kabul olmaz diyen bir kesim var hemde shoplu olması saçlara dokunulmaz diyende var Photoshop toolsa baktığımda ölçüler doğru diyor

• Merhaba bizde biyometrik çektirdik ama azda olsa rötuş yapmış bunu green card boyutuna çeviririm dedi ama içime sinmiyor galiba tekrar cektiricez riske atmak istemiyorum

• Yasaklı

@exclusive, içinde söyledi: resim olayını amma da büyüttünüz alın size örnek

Merhabalar ben fotoğrafçıda pasaport için 1 hafta önce resim çektirdim onu çektirirken green card içinde istedim ama arka fonu shopla beyazlatma yaptı saçlarımın üzerinde ki minik saçları temizledi söylediğimde bu şekilde oluyor green card fotoğrafı dedi ama içime sinmiyor hem pasaportta olduğu için kabul olmaz diyen bir kesim var hemde shoplu olması saçlara dokunulmaz diyende var Photoshop toolsa baktığımda ölçüler doğru diyor

bende sizin gibi , 3 kere fotoğrafçıda yaptırdım , tahminimce onlarda oynama yaptı , bir tanesini kesip biçerken görmüştüm , bu sefer garanti olsun diye ( kesin demiyorum ) amerikan konsolosluğunda ismi yazılı fotoğrafçıların birinde çektirdim , şimdi içim daha rahat , fotoğrafa baktım , geçmiş 3 senede çektirdiğimden farklı , daha yakından çekmiş veya oda kesme biçme yapmış olabilir ( görmedim , sormadım ) greencard için dedim tamam demişlerdi , diğer 3 senede çektirdimlerimde başvururken boyut hatası alıyordum , bu seferki için sorun olmayacak çünkü kendisi kontrol ederek yolladı fotoğrafı

• @heyysanadiyom haklısınız sanırım bence gidip tekrar bir fotoğraf çektireceğim bu fotoğraf benim de içime sinmiyor evde çekmeye cesaretim yok hiç anlamam resimden

• Yasaklı

@exclusive evde çekipte çekilişi kazananlar gördüm youtube'da
    risk almadım bu sefer konsolosluk sitesinde yazan yerlerden birine gittim , diğer 3 başvurumda farklı yerdeydi , garanti olsun diye bu sefer onaylı yerde çektirdim , 4.dede çıkmazsa 5. de kendim çekicem , totem olsun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |