Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bir tane site vardı çekilen fotoğrafın doğru olup olmadığını söyleyip indirebiliyordunuz. Onu bir türlü bulamadım.
    Yeni çektirdiğim bir vesikalık fotoğraf var. Onun kabul edilip edilmeyeceğini merak ediyorum yoksa bir daha sıfırdan fotoğraf çekmem gerekecek.

• ⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

• @T-C-Kubilay-Dikici Selamlar hocam 😃

• @BuGGra Neden ki üniversite okuma şansınız var. Hem de ABD’li vatandaşlar gibi yerel öğrenci statüsünde, burs alarak, bir yandan part time çalışarak okuyabilirsiniz. Bu çekiliş bir şans işi evet ama oradaki hayatınızı kurarken şanstan daha fazlasına ihtiyacınız olacak. Ben kısmet olur da gidersem 3. Yüksek lisansımı yapacağım mesela. Her zaman daha iyi bir seçeneğiniz var. Emek verin yeter ( tabii burada emek derken her yıl çekiliş formu doldurmayı kastetmiyorum ). Şimdiden İngilizcenizi geliştirin mesela oraya gittiğinizde böyle bir derdiniz olmasın. Çok gençsiniz çalışarak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Biraz abla öğüdü gibi oldu… Sevgiyle

• @SEVCAN-KARATAŞ Öncelikle cevap ve tavsiye için teşekkürler abla.
    Üniversite tek başına oldukça maliyetli olacaktır eğer dediğim gibi part-time askerlik yaparsan burslar ve indirimlerle olabilir gibi, ama okuduğuma ve araştırdığıma göre pek garanti bir iş değilmiş bu asker olma işi. Ondan dolayı kafam biraz karışık şu sıralar.

• ⭐⭐

@Ozden-0 Merhaba bu sene erkencisiniz 🙂

• Merhaba,

DV-2027 için pasaport şartı getirilmesi bir kaç haber okudum. Haber kaynaklarını aşağıda paylaşıyorum.

Bir güncelleme mevcut mu bu konu hakkında ?

Haber kaynakları :

• ⭐⭐

@tanerkaya ücretli olur inşallah dedik olmadı 😃 en azından pasaport zorunluluğu gelir.

• @tanerkaya bu tarz kararlar önceden alınır. Son 2-3 hafta kala şart getirmezler bence. He gelse süper olur o ayrı da gelmez yani

• ⭐⭐

@istanbuladami Yapacak olsalar başvuru sırasında bile değiştirirler 2019 da gelmiş pasaport zorunluluğu geldiğinde açıklanan verilere göre bin önceki seneye göre başvurularda %62 oranında düşüş olmuştu biden gelince bu kararı kaldırdı 2022 de kalkmış olması lazım gelmesi gitmek isteyenlerin şansını bir tık artıracaktır.

• Bunu atıp kaçıyorum.
    {40825A73-2075-460A-8782-12B47669378B}.png

• Yasaklı

Dv 2027 yolcuları bekliyoruz, az kaldı

• Ekim’in 1 inde diyorlar başvuru başlangıcı doğru mu?

• @exclusive her sene ekim ayının ilk haftası açılıp Kasım ayının ilk haftasına kadar başvuru süreci açık kalır. Mayıs ayının ilk haftası açıklanır.

• @Emre-Kurtulmuş Adamlar potansiyel mavi yakalıları eleminasyona tabi tutup ülkeye sokuyor, çalışmaya hazır insan tipi de pek yok orada bildiğin üzere. Çok önemsediklerini ben de sanmıyorum ama kaldıracaklarını da düşünmüyorum.

• Pasaport şartı bu sene gelir mi? Dv-2027 kılavuzu yayınlandığı zaman sürpriz bir şekilde pasaport şartı ile karşılaşır mıyız?

• @RyanSnowace, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Pasaport şartı bu sene gelir mi? Dv-2027 kılavuzu yayınlandığı zaman sürpriz bir şekilde pasaport şartı ile karşılaşır mıyız?

Az zaman kalmişken artik zor. Belki seneye pasaport şarti gelir yada ücret.

• @RyanSnowace gelse bile ben yeni çıkarttırdım pasaport cuma günü gittim başvurumu yaptım cumartesi günü tatil olduğu halde ertesi gün postacı teslim etti çok şaşırdım o kadar çabuk beklemiyordum açıkçası yani pasaport sorun değil hemen başvuru yaparsınız

• ⭐⭐

@exclusive Pasaportun gelmesi şu açıdan iyi gerçekten gitmek isteyen biri eğer pasaportu yoksa dediğiniz gibi başvurur alır ama kararsız yada gitmeyim şansımı deneyim diye başvuranların çoğu ücretsiz olmasından dolayı başvuruyordu pasaportu yoksa pasaport ücret vermemek için başvuruda bulunmaz birde daha önce geldiğinde verilere bakarsanız yada internette araştırırsanız başvuru oranlarında %62 gibi bir düşüş oldu bu çok büyük bir oran gitmek isteyenlerin şansı daha artacaktır.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |