Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Murat-Dündar

Öncelikle bol şans, süreç heyecanlı ama sizin CN’niz özelinde sürece temkinli yaklaşmaniz sizin için en hayırlısı. Gönlünüzden geçtiği gibi olur herşey umarım ve vizenize kavursunuz ama bu süreci sabırla yönetmek en doğrusu 🙏🏻🍀🧿

• ⭐⭐⭐

Daha dün gibi DV2025 in ilk bülteni beklediğim günler..Şimdi bu satırları yazdığım yer Atlanta..Zaman hızlı geçiyor, planlarınızı hızlı yapınız..😉

• Heyecanla bekliyorummm umarım pazartesi açıklanır. Bakalım ne zaman mailler gelecek 😅

• @ATS16 Demek isteğinizi anladım teşekkürler mesajınız için .hayırlısı artık olursa olur olmazsa kaybedeceğim bir şey yok zaten.

• Yasaklı

En son mülakata hangi sıra çağırıldı

• ⭐⭐⭐⭐

@Ali_deniz44

DV2025 Ankara konsoloslukta mülakat planlanan son CN 2025EU8368

• ⭐⭐⭐⭐

Geçen yıl 8'inde bülten açıklanmış. Ayın 28inde de 2nl emailleri gönderilmeye başlanmış ancak 14-15i gibi talihliler kcc vasıtası ile mülakat planlandığını öğrenmişler. Aslında dosyam taşındı mı diye kontrol etmek için yazmışlar ancak kcc sadece "evet taşındı" demek yerine mülakat tarihlerini de yazınca anlamışlar mülakatların planlanmaya başlandığını. Bunun üzerine de talihliler, daha 2nl emailleri gönderilmeden 12-13 gün önce case'lerini kontrol ettikleri ( "at kcc" şeklinde göründüğü) sayfadan anlamaya başlamışlar kimlere mülakat planlandığını ("at kcc" yerine örneğin "at Ankara" veya "at Vienna" şeklinde yazıyor mülakat planlandıysa). Bu da bir ipucu olsun ilgilenenlere 🙂

• @Nebleux her yılın dinamikleri farklı. Umarım 2026 pandemi sonrası en iyi yıl olur. Bekleyip göreceğiz.

• Merhaba çok kez sorulmuştur lakin çok fazla mesaj olunca bulmak bazen sıkıntılı oluyor tekrar sormak istiyorum ben 2026 talihlisiyim çoğu kişi gibi lise mezunu olarak başvurmuştum ds260 formu doldururken dahi mezun değildim ve daha yeni mezun oldum yapmam gerekenler nelerdir mülakata giderken diploma vs götürsem yeter mi yoksa şunu da yapmam gerek dediğiniz bir husus var mı acaba

• Yasaklı

@hukukveonline buradaki lise mezuniyeti şartı (sizin mülakata gittiğiniz andaki durumunuzdur.) mülakat tarihinde lise mezunu iseniz bir problem yok, Green Card başvuru tarihiniz değil, Mülakata gidişdeki tarihiniz esas alınır

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukveonline Önemli olan mülakata giderken elinizde orjinal diplomanızın olması, ds260 doldururken veya başvuru esnasında mezun olmamış olmanız önemli değil. Yapmanız gerekenlerle ilgili en önemli şey, https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları?page=1 bu başlığın ilk iletisini satır satır okumak olmalı, onu okuyup anlamadan, sürecinizi ilerletemezsiniz. Mülakata giderken neler götürmeniz gerektiği ile ilgili bilgi de yine orada (orada link mevcut) Sonrasında sürecinizle ilgili hala sorcağınız birşey varsa veya zaman içinde olursa yine az önce linkini verdiğim greencard lotosu aşamaları başlığında sorularınızı sormalısınız. Burada süreçten bağımsız olarak sohbet amaçlı mesajlarınızı yazabilirsiniz.

• Bu ileti silindi!

• @aysegul düzeltme yapıyorum kusura bakmayın lise mezunu olarak işaretlemiştim çünkü başvururken ve formu doldururken üniversite öğrencisiydim ama şuan üniversiteyi de bitirdim yani üniversite diplomam var ne yapmam gerekir onu soracaktım eksik yazmışım .

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukveonline

DV2026 süreci ile ilgili sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor.

Ankara’da gireceğiniz mülakata üniversite diplomanızın aslını (Türkçe veya İngilizce fark etmez) ve bir adet fotokopisini yanınızda götüreceksiniz. Formunuzu bu husus için açtırmaya gerek yok, mülakat öncesi evrak teslim esnasında değişiklik yapmasını görevliden talep edebilirsiniz.

İlerleyen zamanda doğru başlıklarda sorularınızı sormanız/okumanız ve sorunuzu yöneltmeden önce arama butonunu kullanmanız yararınıza olacaktır.

• Günaydın arkadaslar iyi haftalar....Ne diyorsunuz bugün açıklanır mı yoksa Cuma'ya mi kalir?

• @Flight101 Hatırlıyorum hocam. Darısı başımıza. Konuyu dağıtmadan bir şey sorayım. Toplam ne kadar bütçe gösterdiniz hesapta.

• Bu ileti silindi!

• DV2025 23k da bitti, umarim ayni seyi bu yil yasamayiz..

• ⭐⭐⭐⭐

@koray2831 aralık ayından beri yayınlanan bültenlerin 4 tanesi pazartesi akşamları(bizim saatimize göre) yayınlanmış 🙂 yani olabilitesi yüksek ama bakalım, inşallah diyelim.
    not : saatler yaklaşık tabiki.
    daha önemli not : önceki 8 ağustos verilerini kendim bulup derlemiştim, ancak bu verileri yine bir greencard ilgilisi olan ama ismini hatırlayamadığım birinden aldım. Başka bir gruptandı kendisi. Eğer forumda da bulunuyorsa kendisi lütfen yazsın, etiketlemek isterim.

cc7814b6-a97e-4777-a363-9c65c1759e56-image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@bkaraca inşallah aynısı olmaz, çok üzücü olur gerçekten. İyi dileyelim iyi olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |