(H1B) Çalışma Vizesi
-
@Sabri-Can-Yılmaz Merhaba, ANK 2. de takvim acilmiyorsa zaten size uymuyor diye yorumluyorum. Ben de sizin gibi benzer bir durumdaydım avukat acisindan ama onlar da insan sonuçta, yeni sistemi tam bilemiyorlar sanirim.
-
@kutupyıldızı Premium tavsiye ederim 1 haftada sonuca ulasmak bilinmez bir surece girmekten cok daha iyi
-
@einstein Takvim hiç gelmiyor mu peki?
-
@farmel Hiç gelmiyor. Hep no slots available.
-
ANK.2 kategorisi ile basvuru yaparken bu bolumde hem evet hem de hayir secerek 2 turlu deneme yapan oldu mu? Hayir'dan devam edildiginde tarihler aciliyor mu merak ediyorum.

-
@einstein ANK2. sectikten sonra uzun soruda No isaretlemen gerekti sanirim. No slots available problemi o senaryoda olabilir. ANK8. secince daha az soru soruyor, hali hazırda yurt disinda yasiyorsan dogru secenek bu bence
-
@Sabri-Can-Yılmaz Hayirdan denedigimde takvim acilmamisti bende.
-
ANK.8 kategorisi ile basvurunca sadece 16 Kasim 2026 tarihi acik gorunuyor, belli ki sistemde bir hata var. Sizde de bu sekilde mi acaba? Duyurulan tarihlere gore L & H vize yenileme randevularinda bu kadar yogunluk olmamasi gerekli aslinda.

-
@farmel Teşekkürler. Açıkçası uzun soruya cevabımı hatırlamıyorum. Ben Türkiye'deyim şu an. Bir haftadır bir değişiklik olmadığı için tekrar deneyeyim diyorum o zaman close application ve start new application yapacağız değil mi? Onun dışında değişiklik yapabileceğimiz başka bir yer yok sistemde. Teşekkürler
-
@Sabri-Can-Yılmaz edit: Evet&Hayir her iki secenegi de denedim ama ANK.2 'de asla takvim acilmiyor. Sadece ANK.8 ile takvim acildi ama tek tarih 16 Kasim 2026 ve herkes sadece bu tarihi gorebiliyor sanirim.
-
@Sabri-Can-Yılmaz Takvim acilmis iste. Sistemde hata yok bence. Adamlar az aciyor. Bende de ayni gösteriyor Kasim 16 2026 var tek su an. Her gun kontrol edin arada bir Temmuz, Agustos, Eylul 2025'e randevu aciliyor. Ben kendime once Agustos sonra degistirip Eylule aldim. Hala bakiyorum kendime daha uygun tarih almak icin :D su sira baktigimda Temmuz aciliyor surekli geliyor gidiyor.
-
@einstein Close - Start application istediğin kadar yapabilirsin. Su an TRdesin ama resident olarak US degil misiniz hali hazirda?
-
@farmel Yok benim ikametgah şu an Türkiye, hali hazırda B2 vizem vardı. Bu sebeple ANK 2 seçiyorum ve halen no slots available :(
-
@Sabri-Can-Yılmaz Ben O1 için ANK2 ile devam ettiğimde bu soru çıkmadı. Interview waiver ile ilgili bir kaç soru çıktı onlara da No dedim genelde. Ama halen no slots available.
-
@farmel 23 Temmuz'dan beri takvimi goruyorum, her gun ve gun icinde tekrar tekrar girmeme ragmen soylediginiz tarihlere hic denk gelmedim. Insallah ilerleyen gunlerde bir degisiklik olur.
-
@einstein Hadi ya bu durum cok sikinti olmus. Elciligi arayip gorusebildiniz mi randevu icin?
-
@farmel @kutupyıldızı Merhaba, başvurular yapıldıktan sonra premium alabiliyor muyuz?
-
@NURAY-ÇAKMAK Petition sureci basladiktan sonra da premium yapabiliyorsunuz
-
edit: Agustos sonunda vizem bitecegi icin emergency basvurusu yaptik ve 28 Agustos icin gun verdiler.
-
Merhaba, H1B vize randesu icin Ankara mi Istanbul mu onceye randevu veriyor, bu grupta bilen var mi? DS 160 i tamamlamadan once bekleme sureleri benzer mi anlamak istiyorum. Tesekkurler!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum