Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mehmet-Fatih-Aslan Merhaba bu 23000 De kapanma olayı ne herkes konuşuyor bilgim yok benimde sadece merak ettiğim için soruyorum kota mı bitti yoksa başka bir şey mi gerçekleşti?

• @Ekto-Oktan 12 ay boyunca her ay kazanan numaralar aktif oluyor. Mülakat alabilmek için numaranızın aktif olması şart. Örneğin ilk bültende 6000 aktif oldu. Yani 0 ile 6000 numarasındaki arkadaşlar mülakat alabilme hakkı kazandı, dosyasının olduğu konsolosluğun yoğunluğuna göre mülakat aldı yada alamadı. Son açıklanan bültende 23000 numarası aktif oldu, yani numarası 23000 üzerinde olan herkesin üstünü çizdi attılar. Süreç bitti bizler için. 10 yılda bir olan tutulma geldi bizi buldu.

• @Mehmet-Fatih-Aslan Merhaba konuları ve forumları inceledim acayip büyük bir hayal kırıklığı ya resmen imkansız olan ufacık şansını yok etmişler insanların çok üzücü hani bunun hakkında bir yorumda yapamam ne hissettiğinizi anlamam benim imkansız hakkınızda iyi olur umarım hocam...

• @Ekto-Oktan Malesef zor bir durum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

• @Mehmet-Fatih-Aslan sizin durumunuzda olan bir arkadasim baska ulkeden sira alabilmisti keske sizde oyle yapsaydiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |