Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(H1B) Çalışma Vizesi


Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    6 İleti
    827 Bakış
    K
    Merhaba bu konu hakkında detaylı bilgi edindiniz mi şuan ne yapıyorsunuz? Ben 3.sınıftayım paralegal olmak istiyorum şartlar neler sertifika olayları nasıl gerçekleşiyor
  • 2 Oy
    7 İleti
    872 Bakış
    MySeaM
    H1B vizeleri ile ilgili yeni adimlar atilacak gibi. https://www.foxnews.com/politics/trump-dhs-h1b-guest-worker-rule
  • (Q) Uluslararası Kültürel Değişim Programı Vizesi

    Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    13
    0 Oy
    13 İleti
    4k Bakış
    A
    @crazycells, içinde söyledi: (Q) Uluslararası Kültürel Değişim Programı Vizesi @hasta-la-vista-baby (Q) Uluslararası Kültürel Değişim Programı Vizesi içinde söyledi: Bu vizenin detaylı şartlarını nereden öğrenebilirim? çalışma ve oturum veriliyor değilmi bunda ? Suradan bakabilirsiniz: https://www.uscis.gov/working-united-states/temporary-workers/q-cultural-exchange Evet, 15 aya kadar Q statusuyle ABD'de kalabiliyorsunuz. Sponsorunuz basvuru baslatiyor. Sanirim programi uzatamiyorsunuz, tekrardan alabilmek icin ABD disinda 1 yil kalmaniz gerekiyor. Merhaba, Bu vize türü ile 1 haftalık kültürel gezi-tanıtım için giden birisi aynı zamanda b1-b2 turist vizesine başvurabilir mi sorun olur mu? Pasaporta 2 farklı vize türü basılabiliyor mu nasıl oluyor işlemler?
  • 0 Oy
    209 İleti
    23k Bakış
    Batuhan TaşB
    merhaba ben şu an şirkete gelecek resmi onayın haberini bekliyorum evrak geldikten sonra ds 160 submit edip sonrasında vize randevusu alacağım. Ancak soru işaretlerim var vize görüşmesine dair; öncelikle şu an çalışmıyorum fakat not employed seçmemem gerektiği söyleniyor. Çalışıyor seçersem sorgulanırsa yalan beyanda bulunmuş olacağım. Bir startup kurucusundan projelerine destek verirsem uygun görülürse resmi teklif ve saatlik yapılan işe göre bir fiyat aralığı belirtilen mesaj gelmişti freelance seçip bu işten bahsetsem ya da kendi uygulamamı geliştiriyorum gibi beyanlarda bulunsam mantıksız olacak gibi not employed seçip bunlardan bahsedebilirim ama memur orada not employed gördüğü gibi red verir diye düşünüyorum. Bu durumda sizce en mantıklı beyan hangisi olur? Ayrıca konsolosluk görüşmesinde Türkiye’ye geri dönüş bağları açısından altı dolu bağlarım yok Şu an en net bağım askerlik yükümlülüğüm. Program sonunda Türkiye’ye dönüp askerlik yapacağımı ve ardından burada kariyerime devam etmeyi planladığımı söylemeyi düşünüyorum. Bu açıklama sizce yeterli olur mu? Bunun dışında hangi sorular soruluyor nasıl cevaplamalıyım bilgi verirseniz sevinirim. Randevuyu İstanbul'dan almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum