Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, Ankara veya Istanbul konsoloslugundan H1-B vizesi yeniletmeye calisiyorum fakat 7 Haziran2025 tarihinden beri randevu planlama sayfasinda "Hiçbir Zaman Dilimi Mevcut Değil" hatasiyla karsilasiyorum. Yeni siteden H1-B vize randevusu alabilen biri var mi? Randevu alabilen varsa ne zamana alabildiniz?

Danisma hattiyla konustugumda konsoloslugun bir suredir yeni vize randevu slotu acmadigini ogrendim ve vizemin suresi 30 Eylul 2025 tarihinde dolacak.

Tesekkurler

• @Yigit-Demiralp Alacagin cevabi yakindan takip edecegim cunku Turkiye ye gidince buyuk bir sorunla karsilasilabilir. Umarim en yakin zamanda cozebilirsin ve cevabini alabilirsin sorunun..

• Merhabalar ben de yeni sistemden Ankara icin H1B + H4 randevusu almaya calisiyorum . Surekli no slots available yaziyor. Takvim de göstermiyor eskisi gibi,
    Randevu alabilen var mi? Bir yontemini bilen var mi?

Tesekkurler

• Tam emin degilim ama sanki bir yerde okumustum odeme yapmadan randevu tarihlerini goremiyorsun diye. Odeme yaptinizmi? Sanirim kredi kartlari da gecerli degil sadece Garanti bankasi subesinden islemler oluyormus. Yada Amerikan kartlari.

• @Aleras Tesekkurler cevabin icin. Su an Amerikadayiz. H1B ve H4 renewal icin islem yapiyoruz. $410 odemeyi amerika kartiyla yaptim. Schedule ekrani ondan sonra geldi zaten. Ama randevu slotu cikmiyor bir turlu.

da6814a3-32a7-463c-bed3-1a48ec6398b6-image.png

• @farmel Anladim inan bende tam olarak bimiyorum. Benzer durumdayiz belki de bende esim icin H4 yapicam. Eger bir gelisme olursa beni de bilgilendirip yardimci olabilirmisin sana zahmet.

• @farmel gecici bir durum. sık sık kontrol edin bir sure sonra aciklacaktir.

• Update için yazıyorum sorunu çözdüm. Yaşadığım problem sistemsel geçici değilmiş öncelikle onu belirteyim. Çünkü daha önce dediğim gibi randevu takvimi hiç gelmiyordu yani slot açılması ile alakalı değil.

Başvuruyu oluştururken vize kategorisinde ANK 1-10 arası secim yapmamızı istiyor. ANK 2.yi seçmiştik. Ama doğrusu bu olmadığı için takvim hiç gelmemiş. Biz hali hazırda Amerika’da yaşadığımız için ANK 2. yerine ANK 8. seçmemiz gerekiyor. Bu şekilde başvuruyu ilerletince randevu takvimi geldi ve 1 ay sonrasına randevumuzu aldık.

• ANK 1-10 acilimlari neler? Sistemde yaziyormu dogrusunu nerden bilecegiz?

• Randevu sisteminde açılımları yazıyor.

• @farmel ben sizin yaptiginizin tersini yaptim. ANK8 ile basladim randevu vermedi. Sonra ANK2 yaptim yine vermedi. Siz su anda uygun randevu gorebiliyor musunuz hala ANK8de?

• Merhabalar, amerikada ikamet ediyoruz. H1B için yeni sistemden eşim ve çocuğum için H4 kendim için H1B vize randevusu aldım. Bütün slotlar dolu gözüküyor. Tek slot Kasım 2026 da açık onu mecburen aldım fakat sistemde mi hata var bu kadar beklemek normal mi? Emergency request diye bir talep oluşturabiliyoruz oradan talep etmek mantıklı mı? Yukarıda arkadaşların belirttiği gibi amerikada ikamet ettiğimiz için ANK8 i seçtik fakat en erken bu tarihi alabildik. Randevuyu öne çekmek mümkün müdür? bilgi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler

• @hkktan ANK 2. secince bende takvim zaten hiç acilmiyordu. ANK 8. seçince takvim acildi ve gun seçebildim.

• @pausback Her gun sabah aksam kontrol etmen gerekiyor. Ben Ağustosa randevu almiştim ama bana uymuyordu bu. Kontrol ederken Eylüle bir slot acildi hemen onu aldim. Kasim 2026yi ben de goruyorum su an tek o var. Tavsiyem her gun kontrol etmeniz.

• Merhaba arkadaşlar, benım H1B başvurum için receipt notice elime ulaştı. İnternetten ortalama processing time baktım ve dosyamın bulunduğu ofis için 7,5 ay gösteriyor. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce premium processing yapmadan H1B dosyanız ortalama ne kadar sürede tamamlandı?

Bir de sanki ortalama vize randevusu için bekleme sürelerini görebileceğimiz bir site vardı. Ankara için H1B vize randevusu acaba ortalama ne kadar süre içinde veriliyor. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim herkese iyi forumlar dilerim

• Cevap: (H1B) Çalışma Vizesi

Meslek lisesi mezunuyum, CNC Operatörlüğü tecrübem var ama usta değilim sizce Amerika'da iş bulmam yada sponsor bulmam mümkün mü?

• @farmel hocam eylul 4 e randevuyu alabildim hergun kontrol ederek. Tesekkurler!

• Bu ileti silindi!

• @farmel Merhaba, ANK 2. ya da ANK 8. secimini avukat yonlendirmesi ile mi yaptiniz? Herhangi bir yerden bilgi/yorum aldiniz mi? Ben de L1A yenilemesi icin randevu almaya calisiyorum ama sizin baslangicta yasadiginiz sorunu yasiyorum. Sirket avukati ozellikle ANK.8 yerine ANK.2 olarak basvurmam gerektigini belirtti. Acikcasi avukata pek guvenmiyorum cunku randevu sisteminin degistiginden haberleri bile yoktu baslangicta.

• @farmel Sistemde ilk seçimi yaptıktan ve ücretleri vs ödedikten sonra, yaptığımız ilk seçimi görebildiğimiz bir yer var mı? Türkiye'de olduğum için ANK 2 seçtiğimi hatırlıyorum ama bir 4-5 gün oldu hiç slot açılmadı. Ankara O1 için sürekli "No slots available" alıyorum. Şu an kontrol edebileceğim bir yer de göremedim sistemde. Benzer durum yaşayanlar, çözüm önerisi olanlar var mı? Teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |