DV2025 Sohbet Odası
-
Bülten açıklandığında otomatik mail bildirimi gönderen kod yazmıştı forumdan bir arkadaş ama o postu bulamadım. Bilen varsa paylaşabilir mi acaba? Cidden refresh etmekten helak olduk.
-
-
kalp krizi geçirtene kadar beklettecekler anlaşılan, yaşanabilecek bütün aksilikleri yaşattılar bu dönem bize...
-
-
bugün de yalan oldu sanırım
-
@Bahadır-Yena 3. haftaya sarktıgı olmus muydu hiç ben hatırlayamıyorum ?
-
Daha saat 13.20 orada, 3 saat icinde belli olur.
-
Çekiliş gününü böyle beklemedik 😧
-
@dogan28 hiç hatırlamıyorum inan
-
Sıktı artık umarım yıkmaz 😶
-
@Erdem-Yıldız iyi ozaman 43 K olsun :)
-
Heyecandan ölmeme challange
-
-
Arkadaşlar merhaba, Son aylarda Viyana'dan bilgisi olan var mı? Onay alınabiliyor mu? Alınıyorsa ertesi güne vize işlemlerini tamamlamıyorlar mı? Çünkü listedeki arkadaşlarda hiç bir hareketlilik görünmüyor :(
-
Bu ileti silindi! -
Gidecez diye eve fazladan tuvalet kağıdı bile almamışım. Böyle mi olacaktı sonumuz.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Mehmet Fatih abim herşeyde bir hayır vardır dünyanın sonu değil her yıl şansını dene normal hayatımıza devam edelim. Saygılar
-
@cemal1153 Abi hayata devam ediyorum da herşeyde aklıma geliyor. Hani kız arkadaşından ayrılmışssındır da anısı olan birşey görürsün üzülürsün. Bugünde tuvalet kağıdında aklıma düştü meret. Allah'tan berbere söylememişim greencard çıktı diye, artık her traşa gittiğimde, kafamı şey yapardı, tıraş ederdi 😅
İşyerinde amirime, işten çıkarma olursa beni çıkarın demiştim, iyi ordan darbe yemedik.
Atlatacaz abim, sağlık olsun yeterki -
@Mehmet-Fatih-Aslan bakarsın greencardı paralı yaparlar, tekrar kazanmak için şansımız baya bi artar. isteyen istemeyen herkes başvuruyor ve süreci meşgul ediyor.
-
@dogan28 Keşke paralı olsa, ama kabul edilmedi diye duydum. Bunların işi belli olma yine. Pasaport zorunluluğu kalsaydı bari keske
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum