Yeni mezun bir yazılımcı/bilgisayar mühendisi ne kadar kolay iş bulabilir?
-
@yaren-yener-0 lütfen imza sürecinizi tamamlayın ayrıca sorunuzu ilk sayfada telegram yönledirmesi bulunmakta katılıp sorabilirsiniz.
-
@cemalkt merhaba, sorunun burada sorulmasının bir sakıncası mı var? Telegram a katılıp sormasini yazdığınız için soruyorum.
-
@datanist soruda sakınca yok fakat telegram grubunda arkadaşlar daha aktif çevrimiçi oldukları için sorduğu soruya hızlı cevap alabilir ve ulaşılması kolay.
-
@cemalkt Anlıyorum. Bir de şu açıdan bakabilirsiniz. İleride aynı konuyu merak eden birisi (2024 talihlisi gibi) burada yazılanlardan bir fikir elde edebilir. Telegram grubunun faydası tabi ki var, ancak forumda da bilgilerin durması güzel olur.
-
@datanist ben sadece hızlı ve kolay olması açısından söyledim takdir kendisinin sizin görüşünüze de katılıyorum.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak, Amerika içerisinden remote junior developer olarak çalışmak için iş kabulü aldım, greencardım var. Saatliği 65 dolardan başlıyormuş, bu maaş bana çok geldi de sizce de öyle mi? Acaba uzaktan çalışınca vergilerden mi çok kesiyorlar vs. Bunun hakkında bilgisi olan var mı acil?
-
@Laçin-Boz salary.com gibi sitelerden bölgeleri filtreleyerek ortalama ücretler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
-
-
Aramızda Product Manager olan var mı?
-
İşe yeni başlayan bir junior developer amerikada en kolay nasıl iş bulur neler yapmalı üniversite şart mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum