Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gouryella hongkok çok can yakacak acayip dolu , herkes garanti olsun diye hongkokta ama bangkok , tiflis ve tiran boş


  • @omerko tiran ve tiflis çok dolu nasıl Tiran ve Tiflis boş oluyor


  • @Erdem-Yıldız excel listesinde pek goremedjm .


  • @omerko Ben Bangkok yoğun diye Hong Kong'a taşımıştım zaten ama Tiran ve Tiflis oturum istemiyor mu, nasıl boş oluyor anlamadım? Oturum veya çalışma izni olmadan Tiflis veya Tiran'dan vize alabilmiş birileri var mı?


  • @gouryella sanırım gayet yeni birileri tasimis ve girmisti . Hatta AP ye kalmisti . Özellikle sormuştum olurum varmiydi diye .


  • @omerko excel listedine değil dv chartta ready ve issued sayısına bir bakın derim


  • @Erdem-Yıldız mantıklı 🙂


  • @omerko Mülakat almakta sorun yok da vize alabilmekte sorun var. Dediğin gibi AP'ye kalmışsa eğer, bu insanların zaten Tiflis, Belgrad, Tiran gibi konsoloslukları seçmeme sebebi. Oturumu olmayanları AP'ye bırakıyorlar ve vize vermiyorlar. Bu durum değiştiyse veya yanlış biliyorsam düzeltin.


  • @gouryella tiran oturum izni istemiyor vize alan Türkiye de yaşayan Türkler de var


  • @Erdem-Yıldız Bunu bilmiyordum, ben o zaman taşısam mı acaba 🙂 Tercih edilmeme sebebi nedir peki yoğunluk mu? Taşıyıp numarası aktif olmasına rağmen mülakat tarihi alamamış birileri var mı?


  • @gouryella viyana da randevusu varken viyana ya gidemeyecek biri tiran’a taşıyıp tekrardan mülakat aldığını duydum , neden tercih edilmediğini de bilmiyorum


  • @gouryella tifliste olurum istemiyor.


  • @Erdem-Yıldız birazınız da oraya gidin diyor 🥹


  • Tirana dosyamı taşıyacağım. Taşıma mailini hangi adrese atacağız acaba


  • hiv olup vizeyi alan var mı ya da red alan var mı ? hiv pozitifler için süreç nasıl ilerliyor

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Psychologist-0 arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin 😉

    https://yesilkartforum.com/forum/post/342176


  • @Psychologist-0. HIV artık başvurucunun kabul edilemez olmasına yol açacak, halk sağlığı açısından önemli bir bulaşıcı hastalık olarak kabul edilmiyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @psychologist-0 resmi yönergede de belirtildiği üzere HIV+ pozitif olmak göçmenlik sağlık kontrolünde dikkat edilen bir husus değil.

    Prior to departure to the United States, all refugees undergo a pre-departure medical screening process. This process generally includes screening for inadmissible medical conditions (e.g., active tuberculosis), as well as presumptive pre-departure treatment for malaria and intestinal parasites, when appropriate. HIV has been removed from the list of inadmissible conditions, and refugees are no longer routinely tested for HIV prior to departure to the United States.


  • Son bülten kaça kadar atar sizce ?


  • @dodofast 32,000 veya al current


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum