Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

  • @omerko Ben Bangkok yoğun diye Hong Kong'a taşımıştım zaten ama Tiran ve Tiflis oturum istemiyor mu, nasıl boş oluyor anlamadım? Oturum veya çalışma izni olmadan Tiflis veya Tiran'dan vize alabilmiş birileri var mı?


  • @gouryella sanırım gayet yeni birileri tasimis ve girmisti . Hatta AP ye kalmisti . Özellikle sormuştum olurum varmiydi diye .


  • @omerko excel listedine değil dv chartta ready ve issued sayısına bir bakın derim


  • @Erdem-Yıldız mantıklı :)


  • @omerko Mülakat almakta sorun yok da vize alabilmekte sorun var. Dediğin gibi AP'ye kalmışsa eğer, bu insanların zaten Tiflis, Belgrad, Tiran gibi konsoloslukları seçmeme sebebi. Oturumu olmayanları AP'ye bırakıyorlar ve vize vermiyorlar. Bu durum değiştiyse veya yanlış biliyorsam düzeltin.


  • @gouryella tiran oturum izni istemiyor vize alan Türkiye de yaşayan Türkler de var


  • @Erdem-Yıldız Bunu bilmiyordum, ben o zaman taşısam mı acaba :) Tercih edilmeme sebebi nedir peki yoğunluk mu? Taşıyıp numarası aktif olmasına rağmen mülakat tarihi alamamış birileri var mı?


  • @gouryella viyana da randevusu varken viyana ya gidemeyecek biri tiran’a taşıyıp tekrardan mülakat aldığını duydum , neden tercih edilmediğini de bilmiyorum


  • @gouryella tifliste olurum istemiyor.


  • @Erdem-Yıldız birazınız da oraya gidin diyor 🥹


  • Tirana dosyamı taşıyacağım. Taşıma mailini hangi adrese atacağız acaba


  • hiv olup vizeyi alan var mı ya da red alan var mı ? hiv pozitifler için süreç nasıl ilerliyor

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Psychologist-0 arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin 😉

    https://yesilkartforum.com/forum/post/342176


  • @Psychologist-0. HIV artık başvurucunun kabul edilemez olmasına yol açacak, halk sağlığı açısından önemli bir bulaşıcı hastalık olarak kabul edilmiyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @psychologist-0 resmi yönergede de belirtildiği üzere HIV+ pozitif olmak göçmenlik sağlık kontrolünde dikkat edilen bir husus değil.

    Prior to departure to the United States, all refugees undergo a pre-departure medical screening process. This process generally includes screening for inadmissible medical conditions (e.g., active tuberculosis), as well as presumptive pre-departure treatment for malaria and intestinal parasites, when appropriate. HIV has been removed from the list of inadmissible conditions, and refugees are no longer routinely tested for HIV prior to departure to the United States.

    https://www.cdc.gov/immigrant-refugee-health/hcp/domestic-guidance/hiv-infection.html


  • Son bülten kaça kadar atar sizce ?


  • @dodofast 32,000 veya al current


  • @cemal1153 açıkçası all current olmaz ama 32k olabilir.


  • Umarım öyle olurr 😂 şu an kota kaçta baktınız mı ? @cemal1153


  • Herkese merhaba, doğru başlık altında mı soracağım sorumu bilmiyorum ama mülakata kadar adres bulma konusunda bana yol gösterebilecek birilerine ihtiyacım var. 25 yaşındayım küçüklüğümden beri Amerika’da yaşama hayalim vardı bu yüzden greencard’a başvurup şansımı denemek istedim. Şanslıydım ki kazandım. Bütün süreci burdan yardım alarak en ince ayrıntısına kadar kendi başıma hallettim. Ama halledemediğim tek konu adres konusuydu. Burda anlatıldığı gibi ds260 formunda Amerika’da bir adresiniz yoksa “henüz adres yok en geç mülakat gününe kadar temin edeceğim” gibisinden bir yazı yazdım. Hayatımda hiç yurtdışına çıkmadım. Amerika’da hiç tanıdığım yok. Ailemin de maalesef orda herhangi bir tanıdığı yok. Nasıl kalacak yer bulurum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen? Eyaletleri de elimden geldiğince araştırdım, araştırmaya da devam ediyorum ama kimseden yardım alamadığım için kafam karmakarışık büyük bir stres altında hissediyorum kendimi


Benzer Başlıklar

  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2018 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum